Antena Căutare

Horoscop:Horoscopul săptămânii 8-14 aprilie. Zodia care are probleme de sănătate

Horoscop:Horoscopul săptămânii 8-14 aprilie. Zodia care are probleme de sănătate. Află din articolul a1.ro, horoscopul săptămânii pentru Vărsător, Pești, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanță, Scorpion, Săgetător și Capricorn

Horoscop:Horoscopul săptămânii 8-14 aprilie. Zodia care are probleme de sănătate
Horoscop 2019 | pixabay.com

Horoscop:Horoscopul săptămânii 8-14 aprilie. Zodia care are probleme de sănătate. Află din articolul a1.ro, horoscopul săptămânii pentru Vărsător, Pești, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanță, Scorpion, Săgetător și Capricorn

Primăvara ne dă sute de motive să ne bucurăm de vremea frumoasă, de toți cei prezenți în viețile noastre, devenind mulțumiți cu ce avem și luptând mai tare să ajungem cei mai buni. Dar oare ce spun astrele despre cum va decurge săptămâna 8 – 14 aprilie pentru fiecare zodie?

Horoscopul săptămânii – 8-14 aprilie 2019

Horoscop Berbec - Horoscopul săptămânii 8 – 14 aprilie 2019

Articolul continuă după reclamă

Berbecul este considerat vedeta lunii aprilie. Berbecii au idei sclipitoare și mult farmec în vorbe. În a doua săptămână a lunii, Berbecul se va evidenția prin creșterea veniturilor din munca desfășurată sau prin modificarea condițiilor de lucru. Evenimentele petrecute în ultima vreme îl vor ajuta pe Berbec să-și schimbe scara valorilor morale și să adopte o altă conduită de viață.

Horoscop Taur - Horoscopul săptămânii 8 – 14 aprilie 2019

În a doua săptămână din luna aprilie, Taurii experimentează mare vulnerabilizare pentru sănătatea întregului organism, de aceea trebuie să fie prudenți și să-și dozeze eforturile. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece riscul de a se produce erori este mare în perioadele 04 – 05 și 18 – 19 Aprilie. La serviciu se petrec evenimente greu de înțeles, ba uneori greu de parcurs, însă trebuie să te înarmezi cu răbdare și discernământ.

Horoscop Gemeni - Horoscopul săptămânii 8 – 14 aprilie 2019

Astrele spun că relațiile cu prietenii și protectorii sunt foarte active în primele două săptămâni ale lunii aprilie pentru Gemeni. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia sunt amuzante și presărate cu informații utile. Totodată este posibil ca pe Gemeni să îi intereseze mai mult contextul social în care trăiesc și își desfășoară activitatea, implicându-se în problemele comunitare. A doua parte a lunii este favorabilă retragerii din iureșul cotidian, discreției și odihnei.

Horoscop Rac - Horoscopul săptămânii 8 – 14 aprilie 2019

În cazul Racilor, domeniul profesional este foarte activat de astre în primele două săptămâni ale lunii. Șefii îi susțin în toate demersurile lor profesionale, existând varianta să le ofere responsabilități noi sau chiar o funcție de conducere. Pe de altă parte, Racii trebuie să fie atenți însă la relațiile cu membrii familiei, pentru că aceștia pare că nu sunt de acord cu implicarea lor profesională și cu răspunderile aferente. Asta datorită faptului că raportul muncă-plată este în favoarea muncii, iar plata nici pe departe nu egalează eforturile depuse. Fii prudent și ține cont și de părerile și nevoile celor apropiați.

Horoscop Leu - Horoscopul săptămânii 8 – 14 aprilie 2019

Până la jumătatea lunii aprilie, în cazul Leilor, astrele susțin relațiile cu persoanele străine și călătoriile îndepărtate. De asemenea, începerea studiilor aprofundate pe termen lung și cele în străinătate le sunt favorizate și ar trebui să depună toate eforturile necesare pentru a-și completa studiile și pentru a-și rafina mentalul. Din păcate, capitolul financiar poate înregistra pierderi datorate partenerului de viață sau colaboratorilor. Leilor le este indicat să fie mai precauți.

Horoscop Fecioară - Horoscopul săptămânii 8 – 14 aprilie 2019

Fecioarele vor experimenta schimbări în domeniul financiar. În primele două săptămâni ale lunii Fecioarele beneficiază de sprijinul material al partenerului de viață, dar pot primi bani, bunuri sau favoruri și din colaborările sau parteneriatele profesionale în care sunt implicați. Această parte a lunii poate aduce nativilor din zodia Fecioară relații bune cu străinătatea, posibil călătorii sau planuri în acest sens.

Horoscop Balanță - Horoscopul săptămânii 8 – 14 aprilie 2019

Când vine vorba de relațiile cu cei din jur, luna aprilie este importantă pentru Balanțe. Relația cu partenerul de viață este aspectată frumos, la fel ca proiectele și colaborările profesionale. Sănătatea este vunerabilă. Balanțele sunt sfătuite să își îngrijească atent trupul și sufletul, alternând orele de muncă cu cele de odihnă. A doua parte a lunii le aduce câștiguri din activități parteneriale. Cu toate astea, trebuie să aibă grijă și să își achite la timp taxele, facturile sau alte tipuri de datorii.

Horoscop Scorpion - Horoscopul săptămânii 8 – 14 aprilie 2019

În a doua săptămână din aprilie pentru Scorpioni se întrezăresc multe activități la serviciu. Pe lângă asta, ei vor trebui să se descurce și cu treburile de rutină ale casei. Relațiile colegiale sunt bune, iar cele cu șefii sunt aproape inexistente. La capitolul financiar apar modificări vizibile din 11 ale lunii. Scorpionii pot primi bani, bunuri sau favoruri de la și prin alții, însă poate fi vorba și despre rezolvări financiare ale unor demersuri făcute mai demult în acest sens.

Horoscop Săgetător - Horoscopul săptămânii 8 – 14 aprilie 2019

Pentru Săgetători, o bună parte din timp le este ocupată de relațiile sentimentale și cele cu copii. Comunicarea cu cei dragi este favorizată, de aceea ei trebuie să profite și să discute pe larg tot ce își doresc. Important este să evite critica excesivă și supraestimarea vizavi de cei dragi.

Horoscop Capricorn - Horoscopul săptămânii 8 – 14 aprilie 2019

Pentru Capricorni, a doua săptămână a lunii aprilie se anunță a fi una bună când vine vorba de sectorul domestic. Este o perioadă favorabilă reparațiilor, curățeniilor, reamenjărilor de decor sau achiziționării de bunuri patrimoniale. De asemenea, dorința de socializare cu persoane dragi sau cu cei care împărtășesc aceleași hobby-uri ei va fi la cote înalte. Vor avea suficiente oportunități de a lua legătura și de a realiza diverse activități recreative. La serviciu, atmosfera se îmbunătățește, îndatoririle profesionale se vor desfășura mai ușor, iar colegii îi vor susține pe alocuri.

Horoscop Vărsător - Horoscopul săptămânii 8 – 14 aprilie 2019

În a doua jumătate a lunii, întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente pentru Vărsători. Cei din zodia Vărsător au idei bune, gândurile le sunt armonioase, iar vorbele lor vor fi absorbite cu plăcere de către ceilalți. Este o perioadă bună pentru asimilarea cunoștințelor. De asemenea, ei au spor și susținere astrală și în treburile gospodărești.

Horoscop Pești - Horoscopul săptămânii 8 – 14 aprilie 2019

Pentru Pești, în a doua săptămână a lunii aprilie, capitolul financiar se va remarca din plin. Sunt posibile venituri suplimentare din activitatea desfășurată la un loc de muncă, condiții de lucru mai bune și unii colegi înțelegători și serioși. Ei pot primi sume de bani considerabile, cadouri sau favoruri din partea celor dragi. E posibil să fie tentați să cheltuiască mult, de aceea trebuie să fie prudenți și să drămuiască fiecare ban.

Sursă foto: pixabay.com

Horoscop aprilie 2019. Zilele și numerele norocoase pentru fiecare zodie... Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de azi, 5 aprilie 2019. Zodia Gemeni are de trecut o cumpănă înainte de weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x