Antena Căutare

Horoscopul. Ce îți rezervă astrele Săptămâna viitoare 25 - 31 martie 2019

Horoscopul. Ce îți rezervă astrele Săptămâna viitoare 25 - 31 martie 2019. Află din articolul a1.ro, ce îți rezervă astrele săptămâna viitoare, în perioada 25-31 martie. Horoscop saptămânal pentru Vărsător, Pești, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanță, Scorpion, Săgetător și Capricorn

Horoscopul. Ce îți rezervă astrele Săptămâna viitoare 25 - 31 martie 2019
Horoscop 2019 | a1.ro

Horoscopul. Ce îți rezervă astrele Săptămâna viitoare 25 - 31 martie 2019. Află din articolul a1.ro, ce îți rezervă astrele săptămâna viitoare, în perioada 25-31 martie. Horoscop saptămânal pentru Vărsător, Pești, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanță, Scorpion, Săgetător și Capricorn

Prima lună de primăvară se apropie de sfârșit și ești curios cum vor decurge lucrurile pentru tine în continuare. Oare astrele sunt de partea ta? Iată ce îți rezervă horoscopul săptămânii 25 – 31 martie 2019.

Horoscop 25 - 31 martie Berbec

Până pe 20 Martie, când Soarele va intra în semnul Berbec, e posibil să nu dispună de aceeași energie cu care s-au obișnuit. Mai ales că, din când în când, au tendința să ezite, să se teamă în fața unor decizii și sa fie ambigui in mesajele pe care le transmit, ceea ce îi poate irita pe acești nativi și îi pot face sensibili la tot ce vine din exterior.

Articolul continuă după reclamă

În ce privește segmentul profesional și mai ales locul de muncă și activitatea zilnică, au de evaluat în principal bucuria pe care le-o aduce munca pe care o fac și satisfacția pe care o au cu programul zilnic pe care și l-au creat. Dacă evaluarea e pe minus, e timpul să schimbe ceva.

În săptămâna 25 – 31 martie, berbecii stau bine din punct de vedere financiar. Dacă își văd de treabă, dacă merg cu consecvență pe drumul lor, pot să-și crească veniturile sau cel puțin să fie mult mai eficienți în administrarea și acumularea banilor.

Horoscop 25 - 31 martie Taur

Evenimentul lunii și poate chiar al anului este intrarea planetei Uranus în semnul Taur pentru 7 ani de zile. Asta înseamnă revoluție în viața acestor nativi, pe mai multe paliere. Începe un proces de dezvoltare, de evoluție și emancipare, de reinventare. Din punct de vedere al carierei, este un moment excelent pentru orientarea spre zone mai creative și mai potrivite. Apar oportunități, idei noi, soluții inedite.

Luna Martie este foarte potrivită și pentru evaluarea relațiilor, mai ales a relației amoroase. Taurii e bine să se uite cu atenție în miezul oricărei relații care contează, pentru a vedea în ce stadiu se află și în ce măsură e cazul să aducă niște îmbunătățiri.

Horoscop 25 - 31 martie Gemeni

Spre sfârșitul lunii martie se observă multă agitație în zona carierei, prestigiului și credibilității. Cu siguranță, Gemenii au de evaluat proiectele profesionale și afacerile lor, pentru ca, se pare, sunt multe neclarități pe acest segment. Astfel, e posibil să existe și pierderi, în privința imaginii sau a puterii.

Posibil să existe neînțelegeri la nivel înalt, în relația cu șefii sau cu alte persoane cu autoritate, din cauza deficiențelor existente în comunicare. Nu trebuie să uităm că Mercur- stăpânul zodiei Gemeni, va fi retrograd. Sănătatea poate fi vulnerabilă, pentru 7 ani de acum încolo, așa că Gemenii ar face bine să se ocupe mai mult de ei și în special de psihicul lor. Se caută metode de relaxare, detașare și echilibrare.

Horoscop 25 - 31 martie Rac

Pentru Rac, a venit vremea revoluției în ce privește relațiile, anturajul, proiectele în comun cu alții. E momentul să fie deschiși la nou, să inventeze o serie de strategii noi de succes. Financiar, își pot crește veniturile și își pot îmbunătăți statusul, prin obținerea unei finanțări sau a unor favoruri în sensul reglării de conturi, fie cu asociați, fie cu instituții de stat.

Dacă au examene de susținut, Racii trebuie să fie atenți, pentru că memoria le poate juca feste. Iar dacă au de operat cu documente importante, să fie atenți ce semnează, ce spun și cum păstrează acele documente.

Horoscop 25 - 31 martie Leu

Leii Încep o etapa nouă în cariera lor, prin activarea acestui segment de viață de către planeta Uranus. Vor să inoveze, să evolueze, să ajungă la un alt nivel de strălucire, recunoaștere și afirmare. În luna Martie, e posibil să apară propuneri neașteptate, inedite, extrem de stimulative pentru Lei. Acestea pot constitui o rampă de lansare și o nouă ușă care li se deschide pentru o perioadă lungă de timp.

Sub aspect financiar, Leii pot întâmpina situații de blocaj, întârziere sau chiar pagubă, mai ales în ce privește sumele de bani pe care le așteaptă din alte surse decât munca proprie. Venus este toată luna în zona relațiilor și a căsătoriei, așa că premizele pentru armonizarea unei relații de cuplu și luarea unor decizii împreună sunt foarte bune.

Horoscop 25 - 31 martie Fecioară

Nativii Fecioara pot avea parte de dezamăgiri, neînțelegeri sau confuzie în relația de cuplu și în cadrul unor parteneriate sau colaborări. Dacă e vorba de colaborări, nu e momentul să înceapă unele noi, ci să le așeze pe un făgaș sănătos pe cele actuale. În ceea ce privește intrarea planetei Uranus în Taur, este de bun augur pentru Fecioare, în sensul că le activează sectorul evoluției pentru 7 ani de acum încolo. Sănătatea e bună, iar unele probleme, dacă au existat, acum se pot ameliora.

Horoscop 25 - 31 martie Balanță

După ani de zile de instabilitate, surprize și șocuri în cadrul relației de cuplu sau în cadrul parteneriatelor, Uranus părăsește în sfârșit acest segment al horoscopului Balanțelor. Astfel, Blanțele primesc răgazul necesar și mai multă tihnă.

În luna Martie, Balanțele o au ca aliată pe Venus care se va afla pe tot parcursul lunii în Vărsător și le conferă acestor nativi mai multă deschidere. Punctul vulnerabil este profesia, locul de muncă, chiar sănătatea.

Horoscop 25 - 31 martie Scorpion

Cu Mercur retrograd în Pești, în zona iubirii, a creativității și copiilor, Scorpionii au de reevaluat și eventual de schimbat pe ici pe colo, relația afectivă sau relația cu copiii. În ce privește creativitatea, Scorpionii care au tangență cu domeniul artistic, acum pot relua idei, proiecte și activități. Un aspect foarte important este intrarea planetei Uranus în semnul de peste drum, în Taur, ceea ce înseamnă că e timpul să se deschidă spre experiențe și contexte noi.

Horoscop 25 - 31 martie Săgetător

Săgetătorii au nevoie de o pauză. Pauza de flirt și aventură, pauza de muncă, pauza de agitație. Planetele din Pești, situate în zona sufletului și căminului, cu Mercur retrograd cu tot, ii face pe acești nativi atipic de tăcuți, introvertiți și dornici de stat acasă. Începând din luna Martie, li se deschid căi noi, le vin idei, pot gândi un plan de lucru sau un nou stil de viață/alimentație. Aceste demersuri vor aduce rezultate pe termen lung.

Horoscop 25 - 31 martie Capricorn

Una spun Capricornii, alta se înțelege. Spre sfârșitul lunii Martie, Mercur va retrograda în Pești, în zona comunicării Capricornilor. Asta înseamnă că nu vor mai putea controla totul, așa cum le place. E bine să fie atenți ce mesaje transmit, să se asigure ca sunt bine înțeleși, să se concentreze și să facă lucrurile pe rând. Uranus în Taur le deschide nu uși, ci porți mari în privința experiențelor creative, iubirii, strălucirii. Începe o etapă de afirmare, prin mijloace inedite și proiecte altfel.

Horoscop 25 - 31 martie Vărsător

Întrucât Venus se va afla toată luna în semnul lor, Vărsătorii se vor simți bine, vor fi strălucitori, vor capta atenția și vor fi niște apariții și prezențe fermecătoare. Uranus, stăpânul zodiei Vărsător, se va afla în următorii 7 ani in Taur, în zona familiei, căminului și a relației cu trecutul, ceea ce înseamnă că se vor răscoli unele lucruri care păreau a fi depășite.

Zona finanțelor se poate afla într-o mare nebuloasă în luna Martie, iar Vărsătorii pot avea senzația că lucrurile scapă total de sub control. Totuși, există în același timp și posibilitatea de a identifica, pe acest fond al instabilității, și surse noi de câștig, cât și soluții inedite de a se redresa în mod miraculos.

Horoscop 25 - 31 martie Pești

Martie, cumva e luna lor, a Peștilor. Mercur va fi retrograd în semnul lor, iar asta le poate aduce destul de multă confuzie, incapacitatea de a lua decizii rapide, neînțelegeri în relațiile și interacțiunile cu cei din jur. Nativii Pești ar trebui, în această lună și în anii care vin, grație lui Uranus în Taur în zona relațiilor și a comunicării, să fie atenți la relațiile care iau naștere.

Legat de finanțe și carieră, au mai multe șanse de progres și bunăstare după 20 Martie. Până atunci, nu e cazul să se aștepte la schimbări.

Horoscopul european. Ce trebuie să știi despre zodia Berbec... Horoscop 21 martie 2019. Zodia Berbec întâmpină diverse obstacole profesionale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x