Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Horoscopul chinezesc pentru anul 2020. Sobolanul de Metal, o perioada a începuturilor noi

Anul 2020 este reprezentat în horoscopul chinezesc de Șobolanul de Metal, astfel va fi o perioadă a începuturilor noi, dar a și oportunităților în găsirea unei noi iubiri. Din punct de vedere financiar, anul 2020 va fi plini de câștiguri. Conform specialiștilor anul 2020 va fi unul marcat de succes, mai ales datorită faptului că șobolanul este asociat cu protecția și prosperitatea.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2020. Sobolanului de Metal, o perioada a începuturilor noi

Anul Sobolanului de Metal urmeaza după cel al Porcului de Pamant si il precede pe cel al Boului de Metal. Calendaristic acesta debutează pe 25 ianuarie, de Noul An chinezesc și se va încheia pe 11 februarie 2021.

Anii Sobolanului sunt 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 si 2032.

Șobolanul este primul semn dintre cele 12 din astrologia chinezeasca, iar din acest motiv, 2020 este considerat anul noilor începuturi. Anul acesta va fi unul puternic, prosper, norocos pentru majoritatea semnelor zodiacale. Acestea vor muta munții pentru împlinirea scopurilor, aspirațiilor, dar și a pasiunilor. Este un an foarte bun pentru a crea noi lucruri, noi afaceri, noi proiecte si a evolua.

Specialistii recomandă pentru a putea beneficia de o perioadă excelentă includerea in meniul de Anul Nou chinezesc a unor alimente preferate de sobolan, cum ar fi nucile sau brânzeturile, dar și purtarea celor mai scumpe haine si bijuterii, pentru că semnului zodiacal ii place opulenta.

Din punct de vedere al vieții amoroase, anul 2020 va fi unul calm. Viata amoroasă intră pe un făgaș armonios, iar comunicarea este un element important in mentinerea situatiei. Cu toate acestea, cea de-a doua parte a anului va f i marcată de minciuni și lipsă de încredere.

Din punct de vedere al sanatatii, toate semnele zodiacale se vor bucura de o stare buna, cu exceptia câtorva momente de mare oboseala. Cea de-a doua parte a anului vine cu multa energie, iar starea sanatatii fizice si mintale va fi din ce in ce mai buna.

Numerele cinci, șapte, nouă și culorile alb, galben, albastru, verde, gri si negru vor fi norocoase, iar în ceea ce privește zilele cu noroc, acestea vor fi în data de 4, 8, 13, 22 din fiecare luna a calendarului chinezesc.

Recomandari