Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Horoscopul de duminică, 8 decembrie: Un pas important în viața de cuplu pentru Pești! Să fie oare vorba de o căsătorie

Astrele vin cu previziuni bun pentru zodii în acest sfârșit de săptămână. Multe dintre semnele zodiacale sunt plini de energie și au parte de lucruri plăcute.

Horoscop 8 decembrie 2019

Săgetător

Săgetătorii își încep ziua plini de energie și inițiativă! Au avut parte de zile mai puțin favorabile, însă acum au forțe proaspete.

Capricorn

O zi plină de armonie în familie pentru capricorni, dar au previziuni excelente și la capitolul bani. Am putea spune că sunt norocoșii zilei.

Vărsător

Călătorii, plimbări, cadouri sunt cuvintele de ordine astăzi pentru vărsători. Un plan cum nu se putea mai bun pentru sfârșitul de săptămână.

Pești

Un pas important în viața de cuplu, de familie i-ar putea aștepta pe nativii pești. Și nu vorbim de un plan făcut dinainte, ci de unul surpriză.

Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să își împartă energia în mod egal. Să își rezolve sarcinile profesionale dar să nu își neglijeze nici familia.

Taur

Pentru tauri, previziunile amoroase se mențin la înălțime. Ieri am vorbit de o cerere în căsătorie în cazul lor, așa că nu sunt motive de îngrijorare.

Gemeni

Creativitatea gemenilor poate fi seducătoare pentru sexul opus. Cineva se simte foarte atras de ei datorită ideilor sclipitoare pe care le au.

Rac

Racilor nu prea le stă gândul la dragoste astâzi. Sunt pe ultima sută de metri cu un proiect important și vor să termine numaidecât.

Leu

Unde simt miros de competiție, nativii leu devin agitați și nu au liniște până nu îi arată adversarului că ei sunt mai buni.

Fecioară

Puțin mai multă relaxare le recomandă astrele fecioarelor, pentru că au parte de previziuni atât de bune, încât nu mai este nevoie să miște un deget.

Balanță

Ziua perfectă pentru a se bucura de partener, de afecțiune, de momente în doi pentru balanțe. Era și cazul, după ce și-au cam neglijat relația.

Scorpion

Pentru scorpioni, intuiția este cea mai bună armă, așa că ar face bine să o folosească și să se încreadă în ea, oricând este nevoie.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro