Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Horoscopul de ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR: Două ZODII vor fi în culmea fericirii astăzi

Astrele ne dezvăluie care sunt semnele zodiacale care vor fi în culmea fericirii și care se vor bucura de momente cu totul speciale alături de partenerul lor, astăzi, de Valentine's Day. Tu te afli printre ele?

Astrele ne dezvăluie care sunt semnele zodiacale care vor fi în culmea fericirii și care se vor bucura de momente cu totul speciale alături de partenerul lor, astăzi, de Valentine's Day. Tu te afli printre ele?

BERBEC:

Nativii născuți în berbec se grăbesc deseori în relații și din această cauză riscă să rămână singuri, însă nu este și cazul de Ziua Îndrăgostiților. Acești nativi vor avea parte doar de clipe plăcute și pline de tandrețe.

Deși sunt extrem de pretențioși, în general, acum nu va conta dacă vor ieși la o cină romantică cu partenerul lor sau dacă vor sta acasă. Pentru ei, va fi suficient să fie împreună cu persoana iubită.

VĂRSĂTOR:

Acești nativi sunt sufletiști și extrem de sensibili, se îndrăgostesc repede, însă se plictisesc repede de persoana de lângă ei. Totuși, și acum au fluturași în stomac și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Vărsătorii vor fi extrem de tandrii cu partenerul lor și îi vor face o surpriză plăcută. Vor avea parte și ei de romantism și această zi nu va fi ușor de uitat.

SCORPION:

Poate că până acum relația acestor nativi nu a mers așa cum și-au dorit și au lipsit anumite lucruri. Cu toate acestea, scorpionii vor să facă o schimbare în relația lor și vor ca totul să devină serios.

Au realizat că persoana cu care sunt merită toată atenția și tot respectul lor și de aceea vor face ca această zi să fie una specială, plină de tandrețe și de dragoste.

RAC:

Racii sunt persoane sensibile și dragoste este un aspect serios pentru ei. În ultimul timp s-au simțit singuri, însă Ziua Îndrăgostiților va fi una specială pentru ei.

Partenerul lor îi va surprinde în cel mai plăcut mod și toată atenția lui va fi îndreptată către ei. Vor fi surprinși într-un mod plăcut, mai ales, că partenerul lor nu este genul de persoană care să-și manifeste sentimentele des.

Recomandari