Căutare Live

Horoscopul Dragostei, 26 octombrie 2018. Astăzi e ziua în care vă veți întâlni o fostă MARE IUBIRE!

O să plecaţi, probabil de azi în plimbare şi o să vă prindă bine să mai vedeţi şi alte peisaje, să povestiţi cu prietenii şi să vă faceţi alţii noi.

BERBEC
Se anunţă un week-end suculent pentru voi, o să vă duceţi pe la chefuri, o să vă plimbaţi, şi o să vă bucuraţi de vechi prietenipe care-i veţi reîntâlni şi de veştile bune pe care vi le dau. Un anturaj feminin, pot fi şi numeroşi tineri care să fie în preajma voastră pentru că va prefera altora şi înseamnă mult pentru voi.

TAUR
O să plecaţi, probabil de azi în plimbare şi o să vă prindă bine să mai vedeţi şi alte peisaje, să povestiţi cu prietenii şi să vă faceţi alţii noi. V-ar prii o cură de aer fresh, să vă mai reveniţi după o perioadă de muncă intensă, c-o s-aveţi iarăşi un tur de forță de luni încolo.

Horoscopul Zilei 26 octombrie 2018. Sfârșitul săptămânii le aduce NOROC LA BANI nativilor din această zodie

GEMENI
Se pare c-o să dispuneţi de nişte bani şi o să faceți tot posibilul să vă distraţi, să ieşiţi pe la mondenităţi zilele-astea, să vă refaceţi starea de bună dispoziţie. Un anturaj de oameni tineri, poate le pregătiţi copiilor o petrecere pentru mâine, poimâine şi o să fie un boom energetic.

RAC
Poate-o să fiţi convocaţi la un eveniment care o să vă stoarcă de toate resursele creative, dar rezultatul va fi unul foarte bun şi o să vă hrănească, sufleteşte. Poate luaţi legătura cu nişte factori de decizie să semnaţi un act de proprietate, sau ca să vă angajaţi undeva.

LEU
E rost de plecare pe undeva şi o să rămâneţi şi în următoarele zile dacă o s-aveţi bani de cazare şi de masă, altminteri va fi doar un dus-întors, bun şi el. Poate vă duceţi la un eveniment festiv, undevaprin ţară şi or să va-ncante şi drumul şi atmosfera care să fie pe gustul vostru.

FECIOARĂ
Se poate să primiţi un rest de bani şi să vă chivernisiţi banii încât să v-ajungă şi pentru cheltuielile zilnice gospodăreşti şi pentru ieşirile cu ai voştri sau ca să primiţi invitaţi. Se poate să v-ajute cineva cu nişte produse, sau să v-aducă ceva gata preparat şi care să vă scutească de efort şi de bani.

BALANŢA
Întrevederi cu oameni care vă propun afaceri, pot fi şi pe linie de serviciu, dar şi de viaţă particulară şi lucrurile se pot lega frumos, dacă n-o să fiţi prea ezitanţi, cum faceţi voi. E cineva care vă face ochi dulci şi o să vedeţi şi voi în ce măsură oţi fi compatibili.

Horoscop dragoste. Zodii care se vor despărți toamna aceasta

SCORPION
O să vă ocupaţi şi de treburile de serviciu, dar şi de casă, c-o să vreţi să plecaţi pe undeva şi s-aveţi cât mai mult timp liber de care să profitaţi. Sunt ceva evenimente prin oraş şi o să vă mai intereseze să le treceţi în revistă ca să mai uitaţi de treburile de serviciu.

SĂGETĂTOR
Un răspuns afectiv din partea cuiva despre care credeaţi c-a dat bir cu fugiţii, dar o să aflaţi cu ce sentimente vine spre voi şi care e perspectivă. Poate vă duceţi la munte, la mare, într-o vilegiatura, într-un parc de distracţie, să mâncaţi adrenalina pe pâine.

CAPRICORN
Poate organizaţi la voi acasă un grătar, ieşiţi în parcul de-alături la un picnic, şi staţi până noaptea târziu dacă atmosferă o să fie aşa cum vă place vouă. O să puteţi crea o punte - solidă - de legătură cu partenerul de cuplu şi sunt şanse să vă căsătoriţi, sau oricum, s-aveţi o relaţie stabilă.

Citește și
colaj delia
Imaginea cu Delia din vacanță, într-o rochie diafană, care a atras atenția tuturor. "Dacă merg în rai, vreau să fii tu la poartă"
Imaginea cu Delia din vacanță, într-o rochie diafană, care a atras atenția tuturor. "Dacă merg în rai, vreau să fii tu la poartă"
colaj gina pistol
Gina Pistol, fotografia adorabilă din vacanță, alături de fiica ei Josephine. Cum au fost surprinse cele două
Gina Pistol, fotografia adorabilă din vacanță, alături de fiica ei Josephine. Cum au fost surprinse cele două
colaj de fotografii cu virgil iantu
Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți
Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți
Mai multe articole

VĂRSĂTOR
Sunteţi amatori de călătorie, vă iau prietenii într-o escapadă turistică la malul mării, sau să vă duceţi la unul dintre amici acasă, c-o fi ceva de sărbătorit. Sfera amoroasă e activată frumos şi poate fi cineva care să vă facă vreo declaraţie de dragoste, sau chiar o cerere în căsătorie.

PEŞTI
Poate intraţi într-o combinaţie partenerială cu cineva care să muncească la fel de bine ca şi voi şi să vă asiguraţi baniide distracţie, din weekend, printre altele. O să vă-ntretineți cu cineva care vrea să vă convingă să plecaţi în plimbare, chit că vă-ntoarceţi diseară, dar câteva ore tot veţi fi împreună.

Horoscop Noiembrie 2018 Zodia Berbec. O perioadă bună pentru a te dezvolta pe plan profesional... Horoscop Noiembrie 2018 Zodia Taur. Este luna în care îți poți depăși inhibițiile...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri