Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Horoscopul Dragostei - 26 octombrie 2019. Vărsătorii pun punct unei relații, iar Capricornii se confruntă cu probleme mari

Horoscop zilnic. Horoscopul dragostei 26 octombrie 2019. Ziua de 26 octombrie nu aduce vești bune pentru Vărsători, întrucât pot pune capăt unei povești de iubire. De asemenea, Capricornii ar putea să aibă probleme din cauza încăpățânării lor. 

Un lucru ascuns de persoana iubita ar putea ieși astăzi la iveală pentru SCORPIONI. Astrele spun că nu e neapărat vorba de ceva negativ.

SĂGETĂTORII pot intra într-un proces de tranziție. Niște întâmplări le schimbă puțin modul de gândire și felul în care văd oamenii.

Încăpățânarea nativilor CAPRICORN le-ar putea aduce probleme. Trebuie să învețe să accepte și alte păreri, nu doar să creadă că ale lor sunt cele corecte.

Ce știi despre relațiile între zodii? Caracteristici și compatibilități între tine și persoana iubită

O schimbare în plan sentimental ar putea apărea în viața VĂRSĂTORILOR. Ori se implică într-o relație mai mult decât plănuiau, ori pun capăt unei povești.

Dragi nativi PEȘTI, astăzi să nu refuzați vreo invitație, pentru că ieșirile la evenimente sau în locuri unde să socializați va vor pune în centrul atenției.

BERBECII pot primi o veste care să îi zdruncine și vor avea nevoie de un sfat, de o vorba bună pentru a-și reveni din șoc.

Chiar dacă sunt înconjurați de prieteni, TAURII s-ar putea simți cuprinși de singurătate. Duc dorul unei persoane dragi care nu mai e în viața lor.

Vești mai bune au astrele pentru GEMENI, nativi cărora le-ar putea ieși în cale o persoană cu totul și cu totul specială.

Din teamă de a rămâne singuri, RACII sunt tentați să stea într-o relație care nu le mai aduce vreo bucurie. Puțin curaj și veți vedea că și singurătatea are farmecul ei.

Zodii care nu se căsătoresc niciodată! Preferă despărțirea decât nunta

LEII sunt predispuși la tot felul de schimbări astăzi. În familie sau la locul de muncă, iar în calcul o recalculare a planurilor de viitor.

FECIOARELE pot descoperi rolul unei persoane în viața lor, despre care credeau că mai mult îi încurcă și că nu le aduce vreun beneficiu.

Iar BALANȚELE, din cauza încăpățânării și a temerilor să își mărturisească sentimentele, pot pierde un prieten drag.

Recomandari