Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Horoscop zilei - 27 octombrie 2019. Scorpionii sunt măcinați de suferință, iar Racii se pot îndrăgosti

Ziua de 27 octombrie se anunță a fi una dificilă pentru Scorpioni, întrucât aceștia sunt măcinați de suferință. Racii, în schimb, au noroc în dragoste, motiv pentru care au șanse să cunoască pe cineva care să le aducă fericirea.

Scorpionii pot afla astăzi un adevăr dureros. Le-ar prinde de minune niște activități care să îi ajute să uite de suferință.

Dragostea plutește în aer pentru Săgetători! În sfârșit, se bucură din plin de surprizele din partea astrelor.

Pentru Capricorni, dintr-o legătură tratată ca o glumă, se poate naște o adevărată poveste de dragoste.

Pentru Vărsători, în schimb, astrele pregătesc o zi agitată, cu multe lucruri de făcut, chiar dacă ei visau doar să se relaxeze.

Peştii pot fi ușor vicleni și parcă se bucură de necazul cuiva. Această satisfacție însă s-ar putea transforma într-o supărare și mai mare pentru ei.

De la dragoste la ceartă este doar un pas în cazul Berbecilor! Au o atitudine schimbătoare, care îi poate face confuzi pe partenerii lor.

Sentimental, Taurii simt un mare gol pe care nu știu cum să îl umple. Vor să iasă, să cunoască oameni, tocmai ca să acopere lipsa de afecțiune.

Gemenii trec prin schimbări importante în plan amoros. O parte dintre nativi trăiesc intens, în timp ce alții doar tânjesc după asta.

Dar, mai bine decât atât stau Racii în dragoste. Prezența unei persoane nou cunoscute le aduce fluturi în stomac.

Pentru Lei se anunță o zi liniștită, în care se bucură de clipe în familie. Au parte de momente care să le încarce bateriile.

Fecioarele fac ce fac și ajung în situațîi neprevăzute. Însă ei privesc asta că pe un lucru din care vor avea ceva de învățat.

Iar pe nativii Balanţă parcă îi caută fericirea cu orice preț, însă ei se tot ascund și fug din calea liniștii și a echilibrului emoțional.

Recomandari