Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Horoscopul dragostei. Lui Cupidon i s-a pus pata pe ea! O zodie se va îndrăgosti, alta va plânge cu lacrimi amare

Horoscopul dragostei îți dezvăluie ce planuri are Cupidon cu tine! Află ce-ți rezervă astrele în perioada următoare, pe plan persoanal.

Horoscopul dragostei îți dezvăluie ce planuri are Cupidon cu tine! Află ce-ți rezervă astrele în perioada următoare, pe plan persoanal.

BERBEC:

Persoanele cu care se vor intersecta acești nativi în această săptămână vor avea un efect benefic în viața lor și ar fi mai bine dacă ar păstra acești oameni aproape mai mult timp.

TAUR:

Taurii tind să aibă o atitudine superficială în perioada următoare și s-ar putea să aibă mai multe conflicte cu cei din jur. Se vor juca cu nervii lor și până la urmă totul are o limită.

GEMENI:

Gemenii se vor axa pe planul sentimental. Vor să petreacă mai mult timp cu persoana iubită și să întărească relația. Poate vor face și o escapadă undeva la munte.

RAC:

Nativii din rac vor primi toată atenția persoanei iubite toată săptămâna și acest lucru le va plăcea la nebunie. Se vor simți iubiți, admirați și apreciați, cum nu au ma fost de mult timp.

LEU:

Pe plan sentimental, leii vor oscila. Au schimbări bruște de comportament și acum sunt draguți și atenți, iar în secunda următoare te vor trage la răspundere. Au noroc să partenerul lor de viață s-a obișnuit

FECIOARĂ:

Fecioarele nu au nici de această dată noroc în dragoste. Vor avea doar certuri cu persoana iubită care le va reproșa că nu sunt deloc atenți și nu se implică în relație.

BALANȚĂ:

Acești nativi vor trece prin anumite schimbări financiare care le vor ajuta să-și rezolve problemele din trecut. Aceste schimbări sunt doar în bine.

SCORPION:

Acești nativi vor reveni în sfârșit cu picioarele pe pământ. Se vor gândi din ce în ce mai serios la o relație serioasă și se vor gândi chiar la a-și întemeia o familie.

SĂGETĂTOR:

Acești nativi vor să se detașeze total de relațiile toxice din viața lor și vor renunța încet încet la prieteniile false pentru că simt că se profită de bunătatea lor.

CAPRICORN:

Capricornii sunt foarte ambițioși săptămâna aceasta și nimic nu-i poate doborî. Vor să realizeze cât mai multe lucruri. Acest lucru se va și realiza pentru că nu se dau în lături de la nimic.

VĂRSĂTOR:

Vărsătorii au nevoie de multă răbdare azi. Vor avea o mulțime de obstacole pe care trebuie să le depășească, însă trebuie să fie calmi pentru că doar așa pot trece peste.

PEȘTI:

Acești nativ trebuie să susțină un prieten drag care trece printr-o perioadă grea, mai ales din punct de vedere financiar. Își vor lăsa toate planurile pentru a-i fi alături și pentru a-l ajuta cum pot ei mai bine.

Sursa: estisuperba.ro

Recomandari