Căutare Live

Horoscopul lunii aprilie pentru Taur. Cum îi merge zodiei Taur

Horoscopul lunii aprilie ii recomanda zodiei Taur sa se autoanalizeze si sa se debaraseze de trairile si relatiile care nu ii fac bine.

Horoscopul lunii aprilie îi recomandă zodiei Taur multă introspecție. Trebuie să-și analizeze în detaliu trăirile, să se lămurească și să facă pace, atât cu sine, cât și cu cei din jur. Un nou capitol de în viață, un nou început de drum pentru nativul Taur.

Horoscop lunar pentru Taur. Ce-i rezervă astrele în aprilie

Tumultul sufletesc este accentuat în prima parte a lunii aprilie, dar este vorba despre lămuriri privitoare la propria ta ființă, la relațiile și evenimentele în care ești implicat. Sănătatea este vulnerabilă ca o consecință a ceea ce se petrece în sufletul tău. De aceea, controlează-ți gândurile, stările de spirit și manifestările față de ceilalți. Revizuiește-ți planurile personale și profesionale, analizează punctele slabe și trasează noi direcții de evoluție. De pe 16 ale lunii, ți se schimbă starea generală, deoarece vei primi din astral, o energie cu totul și cu totul aparte. Este posibil să te simți copleșit și la propriu și la figurat, dar vei reuși să depășești totul cu bine, dacă te concentrezi numai pe treburile tale personale. Relațiile parteneriale se vor reconfigura în totalitate, fiind vorba de un final de capitol început cu mulți ani în urmă. Ești zodia care cere mult de la relații, dar mai bine mai puține și bune, decât multe și proaste!

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri