Antena Căutare

Horoscopul lunii martie 2018! De Mărțișor, o zodie primește un sprijin financiar neașteptat. Să fie vorba de tine, oare?

Horoscopul lunii martie 2018! De Mărțișor, o zodie primește un sprijin financiar neașteptat. Să fie vorba de tine, oare?

Horoscopul lunii martie 2018! De Mărțișor, o zodie primește un sprijin financiar neașteptat. Să fie vorba de tine, oare?

Berbec

În prima parte a lunii îți sunt favorizate dialogurile tăinuite cu persoanele de încredere din mediul profesional în care activezi. Reține cele aflate, evită să vorbești despre tine și planurile tale, iar deciziile care se impun lasă-le pentru a doua parte a lunii. Sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine dacă te-ai odihni regulat și conștient. Sunt momente excelente pentru a-ți revizui sistemul valorilor morale și spirituale și pentru a te reorienta spre cu totul alte experiențe de viață. A doua parte a lunii, te impulsionează să ieși în prim plan, să te implici în tot felul de activități și să iei măsurile necesare îmbunătățirii vieții tale.

Taur

O lună interesantă la capitolul prieteni și susținători din mediul socio-profesional. Discuții multe, activități comune, un carusel de evenimente pe care cu greu îl poți urmări. Totuși, se conturează o nouă etapă privitoare la acest relații, etapă cu multe urcușuri și coborâșuri. Fii prudent, pentru că nu este ceea ce pare, iar în umbră predomină interese personale meschine ale unora pe care îi vei depista în a doua parte a lunii. Bucură-te de compania celorlalți, dar evită luarea deciziilor majore sau angrenarea în activități care presupun, aparent, scopuri nobile. După 7 ale lunii, sănătatea devine vulnerabilă, deci îngrijește-te corespunzător.

Gemeni

Foarte animat este segmentul socio-profesional în prima parte a lunii. Discuții la nivel înalt cu șefi, cu reprezentanți ai unor instituții oficiale, reununi cu multă lume, la care vei ieși în evidență atât prin vorbe cât și prin gesturi. Fii prudent și expune-ți cu grijă ideile sau activitatea profesională, deoarece unii vor depune eforturi serioase să te compromită. Se deschide o nouă etapă profesională, dar este vorba despre o etapă cu multe detalii ascunse și cu interese ale unor colegi de serviciu foarte diferite de ceea ce spun direct. A doua parte a lunii evidențiază relțiile cu prietenii și cu persoanele care îți susțin proiectele și demersurile profesionale. Discuții și activități interesante.

Rac

O perioadă favorabilă demersurilor intelectuale, activităților și discuțiilor pe teme filozofice sau spirituale. De asemenea pot intra în discuție călătoriile pe distanțe lungi și implicarea în studii, cercetări, cursuri, activități de învățare utile pentru a obține competențe profesionale noi. Ești interesat mai mult ca niciodată de tot ce îți rafinează sufletul și îți deschide orizontul cunoașterii, însă nu forța nota. Există riscul să accesezi informații greșite sau să adopți o filozofie de viață nepotrivită ție acum. Relațiile profesionale și activitățile de locul de muncă se vor evidenția în a doua parte a lunii. Șefii îți vor aprecia eforturile și îți vor recunoaște meritele.

Leu

Cheltuieli pe taxe, facturi, moșteniri sau partaje specifice unui divorț sau unei afaceri care, fie se destramă, fie își modifică termenii de funcționare. Sunt șanse bune de a primi sprijin financiar din partea unor necunoscuți. Chiar se deschid oportunități interesante de a-ți suplimenta veniturile dintr-o colaborare. Și totuși există în umbră detalii neplăcute care vor ieși la iveală în următoarele luni. Fii prudent cu fiecare investiție cât de măruntă. A doua parte a lunii evidențiază activitățile intelectuale, dialogurile erudite și călătoriile. Sunt șanse să pleci departe, fie pentru a lucra, fie pentru agrement. Revelații deosebite despre oamenii și situațiile din preajma ta.

Fecioară

Relațiile cu ceilalți se evidențiază prin dialoguri deosebite, interesante, chiar amuzante pe alocuri. Se pot discuta și rediscuta termenii unor colaborări sau unei asocieri prin căsătorie. De asemenea pot intra în discuție și legăturile parteneriale noi. Dar se recomandă prudență, pentru că nu toate sunt ceea ce par. Există detalii ascunse și scopuri meschine ale unora care vor ieși la iveală peste câteva luni. Apar cheltuieli comune cu alții pe facturi sau alte tipuri de datorii. Evită investițiile și nu te lăsa impresionat de mofturile celorlalți. Sprijin material și moral de la și prin alții. Sunt șanse să obții bani și bunuri prin venituri suplimentare sau din moșteniri.

Balanță

Se conturează multă forfotă la locul de muncă. Ambianța profesională este excelentă, muncești cu plăcere, ești susținut de către colegi, iar șefii îți vor da mână liberă să rezolvi sarcinile de lucru cum știi tu mai bine. Îți va plăcea reputația obținută astfel și mai ales te va încânta lucrul bine făcut. Sunt șanse să promovezi sau să obții un premiu deosebit. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și alternează orele de relaxare cu orele de muncă. Relațiile parteneriale se evidențiază în a doua parte a lunii. Discuții interesante, propuneri de colaborare, activități comune cu partenerul de viață și cu partenerii socio-profesionali. Asociere prin căsătorie sau planuri în acest sens.

Scorpion

Distracțiile și aventurile sunt accentuate în prima parte a lunii. Cei dragi îți țin isonul și te vor sprijini în activitățile recreative propuse de tine. Pe de altă parte sunt șanse să înceapă o poveste de iubire interesantă, deosebită, dar care totuși ascunde detalii ce pot dăuna relației în sine, undeva, cândva. Fii prudent vizavi de persoana căreia îi permiți accesul la sentimentele tale. Îndreaptă-ți atenția și eforturile și spre hobby-uri. Creativitatea este accentuată, fiind șanse să realizezi adevărate opere de artă. La serviciu se animă atmosfera în a doua parte a lunii, conturându-se sarcini de lucru noi și reuniuni colegiale. Îngrijește-ți și sănătatea!

Săgetător

Prima parte a lunii este favorabilă segmentului domestic și relațiilor cu membrii familiei. Ai spor și succes la curățenii generale, reparații, îmbunătățirea condițiilor din spațiul locativ. Rezolvă tot ce ține de casă și patrimoniu familial, pentru că cele rezolvate și lămurite acum vor avea efecte bune pe termen lung. Practic se conturează o nouă etapă domestică, dar care are ceva ascuns totuși. De aceea observă atent ceea ce se petrece și acordă importanță fiecărui detaliu. Dialogurile cu membrii familiei și cu neamurile sunt de asemenea de bun augur. Relațiile sentimentale se remarcă prin activități distractive și un schimb de idei minunate.

Capricorn

Este o perioadă favorabilă socializării, dialogului, dar și pentru călătorii și studii pe termen scurt. Schimbul de informații din preajma ta ajută la descoperirea unor soluții viabile pentru situațiile de viață în care te afli. Relațiile cu anturajul apropiat se modifică, atât prin îndepărtarea de unii, cât și prin apropierea de alții. Totuși alege cu grijă persoanele pe care le dorești în apropiere, pentru că nu prea e ceea ce pare la prima vedere. Interese ascunse, scopuri meschine din partea multora. A doua parte a lunii evidențiază segmentul domestic și relațiile familiale. Momente favorabile pentru treburi gospodărești și pentru dialoguri cu membrii familiei.

Vărsător

Se întrezăresc venituri substanțiale în prima parte a lunii. Pe lângă salariul de bază sunt șanse minunate pentru o primă, pentru favoruri sau pentru a primi cadouri utile și destul de costisitoare. În paralel apare tendința de a cheltui sau de a investi mai mult decât, de fapt, îți poți permite. Fii prudent și selectează prioritățile. Dinspre locul de muncă vin informații fie despre noile condiții de muncă, fie despre modificări salariale serioase. Ia aminte la cele aflate și reține că există amănunte importante ascunse deocamdată, dar care vor ieși la iveală ceva mai târziu. Relațiile cu anturajul apropiat se animă prin discuții și activități comune importante. Prudență și discernământ!

Pești

Este o perioadă importantă, deoarece beneficiezi de susținere astrală destul de puternică, astfel încât poți trasa planuri noi pe termen lung. Revizuiește-ți atitudinea față de tot și toate, stabilește obiective clare pe termen lung și renunță la concepțiile, relațiile și situațiile care demult și-au epuizat foloasele pentru tine. Segmentul financiar se evidențiază mai ales la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Fii prudent, întrucât sunt șanse de a cheltui mult pe lucruri inutile sau defecte. Pe de altă parte va intra în discuție modificarea salarizării și a condițiilor de muncă. Răsturnări de situație în plan profesional, mai ales in relațiile cu șefii și autoritățile.

Sursă: Astrocafe.ro

HOROSCOPUL PRIMĂVERII! Află ce mărţişor ţi se potriveşte în funcţie de zodie... HOROSCOP martie 2018 BERBEC. Cea mai bună lună din an pentru Berbeci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni Joi, 22.02.2024, 20:50
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Parteneri Adevărul despre postul intermitent, explicat de specialiști. Ce îl face superior tuturor dietelor clasice Adevărul despre postul intermitent, explicat de specialiști. Ce îl face superior tuturor dietelor clasice Catine.ro William Levy a transmis un mesaj inedit de Ziua Îndrăgostiților. Ce spune despre statusul relației sale William Levy a transmis un mesaj inedit de Ziua Îndrăgostiților. Ce spune despre statusul relației sale Happy Channel „Am primit a doua șansă la viață”. Povestea impresionantă a orădeanului campion la paraciclism „Am primit a doua șansă la viață”. Povestea impresionantă a orădeanului campion la paraciclism Libertatea.ro Bilanț de mandat. Daniel Băluță: proiecte ample, dar deloc lipsite de controverse. Parcurile betonate sau grădinițele grandioase, printre cele mai criticate Bilanț de mandat. Daniel Băluță: proiecte ample, dar deloc lipsite de controverse. Parcurile betonate sau... Ziare.com Iubita fiului lui Ion Ţiriac a rupt tăcerea despre decizia radicală de a pleca din România: „Mereu mi-am dorit asta!” Iubita fiului lui Ion Ţiriac a rupt tăcerea despre decizia radicală de a pleca din România: „Mereu mi-am... AntenaSport Kanye West stârnește noi CONTROVERSE! Suma fabuloasă pe care a cheltuit-o pentru o reclamă bizară difuzată în timpul Super Bowl. Cum s-a filmat rapperul Kanye West stârnește noi CONTROVERSE! Suma fabuloasă pe care a cheltuit-o pentru o reclamă bizară difuzată în... Elle Corina Caciuc își sărbătorește ziua de naștere. Ce fotografie a postat Laurențiu Reghecampf cu iubita sa: ”La mulți ani!” / FOTO Corina Caciuc își sărbătorește ziua de naștere. Ce fotografie a postat Laurențiu Reghecampf cu iubita sa:... Spynews.ro Mădălina Pamfile s-a măritat de Valentine’s Day! A îmbrăcat rochia de mireasă în Dubai Mădălina Pamfile s-a măritat de Valentine’s Day! A îmbrăcat rochia de mireasă în Dubai BZI Dan Ciotoi, după ce s-a operat de cancer de colon: „Totul a început când am mâncat mai multă mâncare solidă!” Dan Ciotoi, după ce s-a operat de cancer de colon: „Totul a început când am mâncat mai multă mâncare solidă!” BZI Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro Pâine cu usturoi la air fryer. Rețeta simplă și rapidă Pâine cu usturoi la air fryer. Rețeta simplă și rapidă HelloTaste.ro Fructul care ne face mai fericiți și ne ajută să dormim mai bine Fructul care ne face mai fericiți și ne ajută să dormim mai bine Antena3.ro Luna Zăpezii 2024. Când apare și ce semnificație are cea mai mică Lună Plină a anului Luna Zăpezii 2024. Când apare și ce semnificație are cea mai mică Lună Plină a anului useit Horoscopul zilei de 20 februarie 2024. Peștii au nevoie de mai mult timp liber. Află ce se întâmplă cu zodia ta Horoscopul zilei de 20 februarie 2024. Peștii au nevoie de mai mult timp liber. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine Care sunt tendințele în materie de nunți în 2024 Care sunt tendințele în materie de nunți în 2024 Wall-Street Nu ești singură: Mesaje de speranță și optimism pentru zilele în care simți că lumea ta se prăbușește Nu ești singură: Mesaje de speranță și optimism pentru zilele în care simți că lumea ta se prăbușește Kudika Cum arată casa de lux a Vlăduţei Lupău. A investit peste 3 milioane de euro în locuinţa din Cluj Cum arată casa de lux a Vlăduţei Lupău. A investit peste 3 milioane de euro în locuinţa din Cluj Playtech A murit Alexei Navalnîi. Opozantul lui Putin s-a stins în inchisoare A murit Alexei Navalnîi. Opozantul lui Putin s-a stins în inchisoare Redactia.ro Poliţa de 2 lei pe zi pe care românii nu vor s-o plătească. Doar 2 din 10 aleg opţiunea care le poate salva viaţa şi toate bunurile Poliţa de 2 lei pe zi pe care românii nu vor s-o plătească. Doar 2 din 10 aleg opţiunea care le poate salva... Observator Ceaiuri împotriva refluxului gastric. De ce pot preveni indigestia și balonarea Ceaiuri împotriva refluxului gastric. De ce pot preveni indigestia și balonarea MediCOOL 3 rețete franțuzești cu cartofi. Preparate simple și rapide 3 rețete franțuzești cu cartofi. Preparate simple și rapide HelloTaste FOTO. Cum arată soția fotbalistului român care s-a dezbrăcat complet pentru bani și care acum și-a primit înapoi bărbatul acasă! FOTO. Cum arată soția fotbalistului român care s-a dezbrăcat complet pentru bani și care acum și-a primit... ProSport Mihaela Bilic dezvăluie desertul-minune care ajută într-o situație jenantă. „Nu are ZAHĂR” Mihaela Bilic dezvăluie desertul-minune care ajută într-o situație jenantă. „Nu are ZAHĂR” Gandul Taverna Racilor din Herăstrău, la un pas să fie demolată! Clotilde Armand a pus localul lui Pescobar pe ”lista neagră” Taverna Racilor din Herăstrău, la un pas să fie demolată! Clotilde Armand a pus localul lui Pescobar pe ”lista... CanCan Terapiile alternative în sarcină. Care sunt cele mai sigure dintre ele Terapiile alternative în sarcină. Care sunt cele mai sigure dintre ele DeParinti Jennifer Lopez a oferit detalii despre rochia ei de mireasă: „Nu este dintr-un film. Mi-aș dori să fie așa, să am acea rochie” Jennifer Lopez a oferit detalii despre rochia ei de mireasă: „Nu este dintr-un film. Mi-aș dori să fie așa, să... ZUTV Adevărul despre zvonul potrivit căruia Google închide Gmail. De ce cred atât de mulți utilizatori că se va întâmpla acest lucru Adevărul despre zvonul potrivit căruia Google închide Gmail. De ce cred atât de mulți utilizatori că se va... UseIT 13 ingrediente inedite pe care le poți pune în negresă 13 ingrediente inedite pe care le poți pune în negresă Hello Taste
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Video Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 2, episodul 13, 23 februarie 2024. Elisabeta află de planul Evei și al lui Victor! Se oferă să-i ajute pe cei doi îndrăgostiți Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 2, episodul 13, 23 februarie 2024. Elisabeta află de planul Evei și al lui Victor! Se oferă să-i ajute pe cei doi îndrăgostiți Vineri, 23.02.2024, 21:30
Ultimele știri
x