Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Horoscopul partenerilor ideali. Care sunt cei mai speciali bărbați ai zodiacului

Horoscopul partenerilor ideali ne arată care sunt bărbașii speciali ai zodiacului care sucesc mințile femeilor. O parte dintre acestea se potrivesc de minune cu ei și pot forma o relație de lungă durată ce poate duce chiar la căsătorie

Horoscopul partenerilor ideali. Care sunt cei mai speciali bărbați ai zodiacului

Partenerii ideali pentru femeia Scorpion sunt Racii, Fecioarele, Capricornii sau Pestii. Scorpionul este unul dintre semnele cele mai tulburatoare din punct de vedere emotional. Se întelege cel mai bine cu semnele de Apă.

Cei mai buni parteneri pentru femeile Pești sunt Taurii, Racii, Scorpionii si Capricornii. Pestii se prefec de minune să combine visarea cu raționalul. Învață de la Tauri și Fecioare să se bucure de lucrurile mărunte și să fie mai relaxaț.

Femeile Gemeni sunt atrase de bărbații din zodia Vărsător, Balanță, Leu sau Berbec. Sunt pline de viață și dornice de experiențe noi, așa că se vor înțelege mereu excelent cu semnele de Foc.

Cei mai indicaţi parteneri pentru Capricorni sunt Taurul, Fecioara, Scorpionul şi Peştii. Sunt persoane extrem de disciplinate şi se gândesc întotdeauna mult înainte să ia o decizie.

Recomandari