Horoscop sâmbătă, 16 martie. Acești nativi ar putea fi înșelați de parteneri! O zodie va primi o veste ce îi va tăia respirația

 

Horoscop sâmbătă, 16 martie. Nativii unei zodii ar putea fi înșelați de parteneri, în timp ce alți nativi ar putea primi o veste ce le va tăia respirația.

Horoscop sâmbătă, 16 martie. Pești

Peștii simț o foame de afecțiune, de apropiere, de împlinire alături de un partener. Iar dacă vor privi cu atenție în jurul lor, vor vedea că persoana potrivită este lângă ei deja de multă vreme.

Horoscop sâmbătă, 16 martie. Berbec

Astrele vă sfătuiesc să luați o pauză de la activități și să nu vă treacă prin gând să plecați într-o călătorie astăzi. Evitați efortul cât de mult puteți.

Horoscop sâmbătă, 16 martie. Taur

Acești nativi sunt încurajați să plece într-o aventură alături de persoană iubită sau de prieteni.

Horoscop sâmbătă, 16 martie. Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să dea dovadă de puțin mai multă empatie. Să nu îi judece pe cei care le greșesc, ci să încerce să se pună în locul lor pentru a-și da seama de ce au făcut-o.

Horoscop sâmbătă, 16 martie. Rac

Racii care nu și-au găsit jumătatea au mari șanse în această perioadă să întâlnească o persoană foarte specială. Sunt încurajați chiar să preia ei inițiativa dacă cineva le atrage atenția.

Horoscop sâmbătă, 16 martie. Leu

Puțin mai multă diplomație, mai multă atenție la cuvinte astăzi, dragi Lei, pentru că niște vorbe spuse la întâmplare ar putea răni persoane foarte dragi vouă.

Horoscop sâmbătă, 16 martie. Fecioare

Romantism, iubire și multă căldură sunt cuvintele cheie astăzi pentru Fecioare. Liniștea sufletească își face în sfârșit loc în viață lor.

Horoscop sâmbătă, 16 martie. Balanță

Dileme existențiale pentru Balanțe. Acești nativi încep să caute răspunsuri la tot felul de întrebări legate de ei înșiși.

Horoscop sâmbătă, 16 martie. Scorpion

Scorpionii s-ar putea trezi într-un triunghi amoros, unde să încerce să îi demonstreze celui pe care îl iubesc că ei sunt mai buni decât terțe persoane.

Horoscop sâmbătă, 16 martie. Săgetători

Emoții puternice pentru Săgetători. Se trezesc fără să aibă habar cum, într-o poveste care îi ține cu sufletul la gură și îi provoacă la fiecare pas.

Horoscop sâmbătă, 16 martie. Capricorn

O surpriză uriașă și pentru Capricorni. O mărturisire din partea persoanei iubite îi poate copleși pe loc.

Horoscop sâmbătă, 16 martie. Vărsător

Sunteți sfătuiți să nu acționați la cald astăzi în nicio situație. Vă puteți trezi într-o problemă care să necesite mult timp de gândire și calm.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI