Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici. O zodie începe un război, iar alta riscă să facă o mare greșeală

Invitat la „Prietenii de la 11", numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna 11 - 17 februarie. În timp ce o zodie se află pe picior de război iar alta riscă să facă o greșeală ce o va costa, alți nativi au parte de o „renaștere” în plan mental. 

Invitat la „Prietenii de la 11", numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna 11 - 17 februarie. În timp ce o zodie se află pe picior de război iar alta riscă să facă o greșeală ce o va costa, alți nativi au parte de o „renaștere” în plan mental.

Potrivit lui Mihai Voropchievici, nativii în zodiac Berbec se află „în neant” săptămâna aceasta. „Au un mister care îi încojoară”, a spus numerologul, precizând că în privința lor stau să iasă la iveală unele adevăruri.

Taurii sunt pe picior de război. Aceștia trebuie să rămână calmi, deoarece totul se va aranja.

În schimb, Gemenii vor avea parte de o schimbare de stare pozitivă.

Racii sunt pe picior de plecare în această săptămână – vor să se mute, să își schimbe loucl de muncă sau să plece într-o vacanță.

Leii se află pe gheață subțire în această săptămână și trebuie să aibă mare grijă, pentru că ar putea deranja persoane nepotrivite.

Fecioarele câștigă pe toate planurile în această săptămână.

Urmăriți horoscopul runelor pentru fiecare zodie în clipul de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11".

Ultimele știri