Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Horoscopul runelor pentru 23 – 29 iulie. Zodiile care vor afla ceva ce le-ar putea zdruncina din temelii! 

Horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare, 23-29 iulie. Gemenii vor afla ceva ce i-ar putea zdruncina din temelii, în timp ce alți nativi vor găsi rezolvarea tuturor problemelor care îi preocupă, iar alții vor primi cadouri de la apropiați.

Horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare, 23-29 iulie. Gemenii vor afla ceva ce i-ar putea zdruncina din temelii, în timp ce alți nativi vor găsi rezolvarea tuturor problemelor care îi preocupă, iar alții vor primi cadouri de la apropiați.

Berbec

Berbecul poate găsi rezolvarea tuturor problemelor care îl frământă, care îl țin mai agitat, numai angajând o discuție sinceră, cu toți ceilalți membri ai familiei.

Taur

Taurii intră într-o săptămână cu bonificații. Cei care se gândesc la tauri le vor trimite cadouri, tot felul de lucruri interesante. E o săptămână prin excelență de a dobândi niște lucruri plăcute, pentru că merită.

Gemeni

Gemenii au intrat într-o săptămâna a adevărurilor, a deconspirării. Pot afla niște adevăruri fantastic de importante, care pot veni cu maraje și asupra vieții lor, și asupra vieții de zi cu zi, potrivit horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici.

Rac

Racii se gândesc la bani și la cadouri. Ei vor avea o săptămână în care vor putea primi o sumă de bani importantă, foarte multe cadouri și extraordinar de multe vești bune.

Leu

Leii vor susține o mică bătălie. Dar, dacă vor fi temperați și neîngrijorați, vor câștiga fără probleme.

Fecioară

Fecioarele, care sunt curioase din fire, acum sunt sfătuite să fie pregătite să rămână acasă în așteptarea unei schimbări benefice foarte importante, și cât de curând.

Balanță

Balanțele au încurcat-o, cele necăsătorite, mai ales. Acești nativi pot întâlni o dragoste nouă, fierbinte, cu o pasiune extraordinară.

Scorpion

Scorpionii au o săptămână mai anevoioasă, mai grea, în care le este pusă la încercare forța și sensibilitatea. Ei vor trebui să își dozeze forțele, tot ceea ce fac să fie mai cu unitate de măsură.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să lase în spate toate problemele și grijile legate de trecut. A venit vremea să se pregătească pentru o perioadă mult mai bună din viața lor.

Capricorn

Capricornii ar trebui să își pregătească bagajele, pentru că runele anunță o călătorie pentru ei.

Vărsător

Vărsătorii încă nu au definitivat ce vor cu viața lor, cu dragostea și cu cei din jur. Ei vor avea o săptămână fantastic de mobilizatoare, pentru că ei vor trebui să definitiveze ce vor face în familie, în societate și cum vor acționa la serviciu. Dacă se vor mobiliza, vor triumfa.

Pești

Peștii vor avea o săptămână de telefoane, mesaje, SMS-uri, povești. Va fi o săptămână de nebunie pentru acești nativi, și nu neaparat în sensul bun.

Sursă video: Antena 3.

Recomandari