Antena Căutare

Horoscopul săptămânal 1 - 7 aprilie 2019. Zodiile care au noroc la bani

Horoscopul săptămânal 1 - 7 aprilie 2019. Zodiile care au noroc la bani. Horoscop saptamânal pentru zodia Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Horoscopul săptămânal 1 - 7 aprilie 2019. Zodiile care au noroc la bani
Horoscop 2019 | pixabay.com

Horoscopul săptămânal 1 - 7 aprilie 2019. Zodiile care au noroc la bani​. Horoscop saptamânal pentru zodia Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

La începutul celei de-a două luni de primăvară află ce îți rezervă astrele și la ce te poți aștepta în luna aprilie de la astre. Iată ce spune horoscopul pentru săptămâna 1-7 aprilie 2019.

Horoscop 1-7 aprilie 2019 – Berbec

În această săptămână ar trebui să te implici mai mult în evenimentele din jurul tău. Ar trebui să iei parte la discuții de grup ori la activități sociale, aceasta fiind ocaziile unde vocea ta poate fi auzită. Astfel, ți se vor recunoaște meritele, talentele și ideile. La capitolul dragoste există predispoziții pentru o comunicare fructuoasă. Nu pierde etapele pentru a-ți atinge scopul.

Articolul continuă după reclamă

Horoscop 1-7 aprilie 2019 – Taur

În prima săptămână din luna aprilie poate apărea un mic câștig pentru nativii din zodia Taur. Este indicat să fii extrem de atentă cui distribui informaţiile despre propriile bunuri, proprietăţi, depozite. Cineva dintre persoanele bine cunoscute ţie, mult mai în vârstă şi cu mult mai multă experienţă, ar putea să intervină într-una dintre problemele pe care vei fi nevoită să le înfrunţi în perioada aceasta şi să-ţi aducă o rază de lumină.

Horoscop 1-7 aprilie 2019 – Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni urmează o săptămână în care vei fi mai sensibil în comunicarea cu cei din jurul tău. O prietenie sau un parteneriat, ambele stabile, ar putea dobândi, în zilele următoare, un nou înţeles. Poate că este timpul să faci unele schimbări, nu foarte radicale.

Horoscop 1-7 aprilie 2019 – Rac

Urmează o săptămână plină de provocări, dar încearcă să nu fi impulsiv, rece sau distant. Folosește-ți întreaga diplomație și vei crea o atmosferă pozitivă. Ai putea fi atras de cineva care are unele calităţi deosebite şi, astfel, să te trezeşti în mijlocul unor fluctuaţii emoţionale.

Horoscop 1-7 aprilie 2019 – Leu

În prima săptămână din luna aprilie vei fi foarte inspirat, iar cei din jur vor simți acest lucru. Dacă doreşti să eviţi aceste lucruri - numai dacă simţi că nu faci faţă sau nu ai dispoziţie - atunci singura soluţie este să ieşi din acel cerc, să te aeriseşti un pic şi să uiţi. O investiţie făcută la timpul ei poate să îşi arate beneficiile în această săptămână.

Horoscop 1-7 aprilie 2019 – Fecioară

La început de lună trebuie să fii conștient că dacă te vei arunca în vreo dispută - de orice natură şi la orice nivel - nu vei avea nimic de câştigat. Este posibil şi ca sentimentele, emoţiile şi vulnerabilităţile să se amplifice, în următoarea săptămână. Încearcă să analizezi şi să vizualizezi efectele, înainte de a porni o acţiune.

Horoscop 1-7 aprilie 2019 – Balanță

Dacă vei dezvolta acţiuni bazate doar pe propriile abilităţi, ceea ce vei face ţi se va întoarce cu profit. Pentru a avea succes pe mai multe planuri trebuie, însă, să consumi multă energie, să fii adaptabilă şi să te dedici întru totul problemelor de rezolvat.

Horoscop 1-7 aprilie 2019 – Scorpion

Sunt zile în care să trebuie să te aştepţi să te loveşti de un val de opoziţie faţă de ceea ce faci sau, doar, gândești, atât la şcoală, cât şi la locul de muncă. Nu da înapoi, ci continuă să-ţi implementezi ideile, cu energie, si vei putea trece la un nivel superior.

Horoscop 1-7 aprilie 2019 – Săgetător

Poţi transforma fiecare din zilele care urmează în zile folositoare întru totul, dacă vei fi corect cu tine însuţi. Mintea ta va lucra intens şi ar trebui să-ţi fie extrem de clar ceea ce îţi doreşti şi care este planul pentru a-ţi atinge scopurile. Astfel, poţi să acumulezi extrem de multe, într-o perioadă scurtă.

Horoscop 1-7 aprilie 2019 – Capricorn

În următoarea perioadă, mulți vor fi cu ochii pe tine. Încearcă să citeşti printre rânduri, dacă nu doreşti să fii lovit unde îţi este mai greu: financiar, sentimental sau chiar personal. Nu te avânta cu capul înainte şi evaluează cât se poate de atent orice acţiune care te priveşte, înainte de a te implica.

Horoscop 1-7 aprilie 2019 – Vărsător

Cele trei direcții principale în care vei fi influențată pozitiv sunt dragostea, banii și reforma. Este o perioadă propice pentru a semna contracte şi să faci angajamente pe termen lung. În plus, poţi chiar să te analizezi pe tine însăţi şi să încerci să vezi cam unde te vei situa peste o perioadă de timp mai lungă.

Horoscop 1-7 aprilie 2019 – Pești

Pentru cei din zodia Pești atenția le va fi solicitată intens. Fii cu băgare de seamă la interacţiunea cu camarazii, cu iubitul, dar şi cu şeful sau profesorii. Dacă vei fi mai reţinut, ai putea să eviţi mici conflicte - care par să răsară în calea ta în fiecare zi - înainte de a fi prea târziu.

Sursă foto: pixabay.com

Horoscop: Horoscopul păcatelor capitale. Cum păcătuiești, în funcție de zodie... Horoscop sănătate. Ce alimente să eviți, în funcție de zodie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x