Antena Căutare

Horoscopul săptămânii 03 - 09 februarie 2020. Racii primesc veşti bune pe plan sentimental

Să începem cu VĂRSĂTORII care trebuie să îşi apere sursele de energie. Învăţaţi să puneţi limite în ceea ce priveşte munca, dar şi banii. Săptămâna aceasta aveţi tendinţa să cheltuiţi prea mult, mai ales pe fond emoţional - am putea spune. Dacă un prieten vă cere bani, fiţi siguri că nu îi veţi mai primi înapoi.

Racii primesc veşti bune pe plan sentimental

Pentru PEŞTI romantismul se ridică la cote înalte. Sunteţi creativi şi veţi lua decizii bune dacă vă bazaţi pe intuiţie, iar perioada aceasta comunicaţi foarte bine chiar şi cu cele mai complicate persoane.

Nativii BERBEC îşi vor da seama săptămâna aceasta ce îşi doresc cu adevărat. Mai mult de atât, veţi reuşi să intuiţi paşii celor din jur, însă, mare atenţie la conexiunile cu străinătatea. Mai ales la cele amoroase, pentru că partenerul s-ar putea să nu joace corect.

TAURII, în schimb, sunt foarte bine susţinuţi în dragoste şi în vindecare emoţională. Mai ales pe plan familial puteţi face un salt semnificativ. Este o săptămână bună să semnaţi contracte şi să vă reorganizaţi viaţa, aşa că nu ezitaţi.

GEMENII sunt predispuşi la conflicte, mai ales în familie. S-ar putea să spuneţi ceva ce îi va deranja pe cei dragi, însă, nu vă simţiţi vinovaţi pentru alegerile voastre. Partea bună este că în aceste zile sunteţi susţinuţi pentru schimbări de job sau domiciliu, mutări şi investiţii.

Iar RACII primesc veşti bune pe plan sentimental. Fie că vorbim de o fostă iubire sau de una nouă, lucrurile înaintează destul de repede. Mare atenţie, însă, la posibile conflicte pe care le puteţi isca din cauza manierei în care abordaţi lucrurile.

Continuarea aici

Horoscop 4 februarie 2020. Relație de iubire pusă sub semnul întrebării pentru o zodie... Horoscopul zilei 4 februarie 2020. O surpriză mare pentru o zodie, dragostea înflorește...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Sfântul Nicolae este sărbătorit pe data de 6 decembrie. Conform statisticilor, peste 700.000...
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022. Racii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022 spune că nativii din zodia Racului au nevoie de odihnă....
Parteneri
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Catine.ro
Ultimele știri
x