Căutare Live

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care va avea o săptămână grozavă: Bani și noroc cu carul

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna care urmează.

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna care urmează.

Pentru Berbeci, săptămâna începe în forță și se pare că așa va rămâne, căci primesc vești excelente și fiecare zi va fi una grozavă în toate planurile.

Taurii stau foarte bine pe plan amoros, însă lucrul și serviciul le dau ceva bătăi de cap.

Află, detaliat, ce-ți rezervă astrele pentru zodia ta în săptămâna 18-24 iunie, de la Camelia Păstrășcanu.

Horoscopul zilei de 17 iunie. Moment magic în viaţa unei ZODII: Se va îmbogăți peste noapte... Trendul astral al săptămânii 18-24 iunie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Ne așteaptă una dintre cele mai bune săptămâ...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri