Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Horoscopul săptămânii 24 – 30 septembrie 2018. BANI-surpriză pentru o zodie și îmbolnăvire subită pentru o alta

Horoscopul săptămânii 24 – 30 septembrie 2018. Nativii unei zodii vor fi în culmea fericirii, deoarece vor primi bani neașteptați, cu care își vor putea face câteva mofturi, în timp ce nativii altor zodii vor suferi ori în planul sănătății, ori în plan sentimental.

Horoscopul săptămânii 24 – 30 septembrie 2018. Nativii unei zodii vor fi în culmea fericirii, deoarece vor primi bani neașteptați, cu care își vor putea face câteva mofturi, în timp ce nativii altor zodii vor suferi ori în planul sănătății, ori în plan sentimental, din cauza unui conflict sau a unei despărțiri.

Horoscopul săptămânii 24 – 30 septembrie. Berbec

Pentru Berbeci, toate acele nopți pierdute, tot stresul ori toate acele petreceri la care au consumat alcool vor veni să ceară „nota de plată” pe planul sănătății. Acești nativi vor realiza într-un mod foarte neplăcut că trebuie să aibă grijă de ei. Urmează o săptămână de recuperare pentru persoanele născute în zodia Berbec.

Horoscopul săptămânii 24 – 30 septembrie. Taur

Taurii vor petrece această săptămână reorganizându-și viața – trebuie să renunțe la tot ceea ce le este de prisos ori să pună punct relațiilor care nu funcționează, în ciuda oricărui efort depus. Astfel, acești nativi vor oscila între suferință și libertate.

Horoscopul săptămânii 24 – 30 septembrie. Gemeni

Pentru Gemeni, această săptămână va fi despre relația lor cu ei înșiși. A venit vremea ca acești nativi să afle ce își doresc mai exact și ce au de făcut pentru a le fi mai bine pe toate planurile, dar mai ales pe cel emoțional.

Horoscopul săptămânii 24 – 30 septembrie. Rac

Racii vor avea de înfruntat o adevărată furtună pe plan profesional sau personal. Este posibil ca nu toate lucrurile să supraviețuiască după această etapă. Însă, Racii vor trebui să înțeleagă că acele lucruri care nu supraviețuiesc – mai ales relațiile – trebuie să fie lăsate în urmă, deoarece nu au o temelie puternică și, astfel, nu erau menite, oricum, să reziste.

Horoscopul săptămânii 24 – 30 septembrie. Leu

Leii vor face ordine în viața lor – vor renunța la dependențe ori relații ce le fac rău și le vor acorda mai multă atenție persoanelor pe care le iubesc necondiționat.

Horoscopul săptămânii 24 – 30 septembrie. Fecioară

Pentru Fecioare, „încredere” este cuvântul-cheie al acestei săptămâni. Deși s-ar putea simți descumpăniți în legărură cu anumite relații ori cu ceea ce se întâmplă la locul de muncă, totul se va rezolva în timp. Nativii acestei zodii trebuie, însă, să facă demersuri pentru a-și recăpăta echilibrul în plan emoțional.

Horoscopul săptămânii 24 – 30 septembrie. Balanță

Balanțele vor fi nevoite să înfrunte un adevăr neplăcut în această săptămână. Nu mai este loc de ocolișuri ori amânări. Imediat ce vor trece de acest „duș rece”, persoanele născute în zodia Berbec vor putea scăpa și de stresul pe care l-au simțit în ultima perioadă

Horoscopul săptămânii 24 – 30 septembrie. Scorpion

Scorpionii vor fi nevoiți să facă eforturi pentru a determina pe cineva să facă ceva. Pentru a avea succes, este foarte important ca acești nativi să nu comunice în mod agresiv și să se facă plăcuți.

Horoscopul săptămânii 24 – 30 septembrie. Săgetător

Săgetătorii vor fi extrem de creativi în această săptămână, atât la locul de muncă, cât și în viața personală. Ideile acestor nativi vor fi observate și apreciate de cei din jur, iar această nouă atitudine pe care o adoptă le va crește stima de sine.

Horoscopul săptămânii 24 – 30 septembrie. Capricorn

Pentru Capricorni, această săptămâna va fi despre asumare și, eventual, resemnare. Acești nativi vor fi nevoiți să renunțe la a mai încerca să înoate împotriva curentului și să lase lucrurile să meargă de la sine.

Horoscopul săptămânii 24 – 30 septembrie. Vărsător

În această săptămână, Vărsătorii o vor duce excelent în plan financiar – fie vor primi un bonus la locul de muncă, fie vor câștiga un pariu, la loto ori la un concurs sau vor primi un cadou în bani. În orice caz, portofelul acestor nativi va fi plin, astfel că aceștia își vor putea face câteva mofturi.

Horoscopul săptămânii 24 – 30 septembrie. Pești

Peștii vor avea o săptămână dificilă, cu un conflict ori chiar cu o despărțire dureroasă. Deși vor simți nevoia să se izoleze în munca lor, acestor nativi le este recomandat să ia o pauză șisă își proceseze sentimentele.

Recomandari