Antena Căutare

Horoscopul Săptămânii 28 aprilie - 4 mai. Este săptămâna schimbărilor majore pentru aceste zodii. Munca voastră va avea, în sfârșit, rezultate concrete

Invitată la „Lumea Nevăzută”, de la Antena Stars, Loredana Chiperi, astrolog, a prezentat horoscopul săptămânii 28 aprilie - 4 mai.

Invitată la „Lumea Nevăzută”, de la Antena Stars, Loredana Chiperi, astrolog, a prezentat horoscopul săptămânii 28 aprilie - 4 mai.

Horoscopul Săptămânii 28 aprilie - 4 mai ZODIA BERBEC

Pentru Berbec, trendul săptămânii precedente continuă. Sunt foarte agili, gândirea și comunicarea sunt la cote maxime. Au o minte ageră și dornică să facă schimbări. Sunt favorizate călătoriile scurte, discuțiile cu persoane noi, îmbogățindu-și filosofia de viață.

Horoscopul Săptămânii 28 aprilie - 4 mai ZODIA TAUR

Taurii sunt încă bulversați de schimbările pe care le-au avut în ultima perioadă. Se străduiesc să își aducă în interior calmul și liniștea cu care s-au obișnuit până acum.

Horoscopul Săptămânii 28 aprilie - 4 mai ZODIA GEMENI

Pentru Gemeni, căutările interioare persistă. Și-au conturat deja un vis, un ideal, dar nu știu cum să-l pună în practică. Pentru a reuși, au nevoie de o interiorizare. Trebuie să vorbească mai puțin și să asculte mai mult.

Horoscopul Săptămânii 28 aprilie - 4 mai ZODIA RAC

Pentru Rac, săptămâna aceasta aduce vindecarea, curățarea, eliberarea de un trecut de care nu mai au nevoie. Este o vreme a bilanțurilor, vor vedea de ce au nevoie, de ce se pot descotorosi. Pot căuta sensuri noi în situații vechi, dintr-o altă perspectivă. Se pot produce conștientizări vindecătoare, susținându-i să meargă pe alt drum.

Horoscopul Săptămânii 28 aprilie - 4 mai ZODIA LEU

Pentru Leu, munca interioară de transformare profundă poate aduce rezultate concrete, palpabile. Sunt creativi, strălucesc în lumina reflectoarelor, sunt actori desăvârșiți pe scena vieții. Provocarea lor este să își dea seama când sunt în rol și când în viața reală.

Ce le rezervă astrele celorlalte zodii în săptămâna 28 aprilie - 4 mai, puteți afla din materialul video de mai sus.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 28 aprilie 2019. În prima zi de Paște, această zodie va avea lumea la picioare! Dragos... Horoscopul zilei de 29 aprilie! Aceste zodii vor primi sume importante de bani ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x