Live acumFilm: John Wick 2
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Horoscopul săptămânii 30 iunie - 6 iulie 2019. Eclipsa de Soare va avea efecte majore asupra zodiilor. Este momentul să ne reevaluăm relațiile

Loredana Chiperi a prezentat, la Lumea Nevăzută, de la Antena 3, horoscopul săptămânii 30 iunie - 6 iulie 2019. Astrologul a vorbit și despre efectele pe eclipsa de Soare le va avea asupra zodiilor.

Loredana Chiperi a prezentat, la Lumea Nevăzută, de la Antena 3, horoscopul săptămânii 30 iunie - 6 iulie 2019. Astrologul a vorbit și despre efectele pe eclipsa de Soare le va avea asupra zodiilor.

„Această eclipsă de Soare este pe axa Rac- Capricorn, acolo unde există și axa destinului. Ne va aduce foarte multe conștientizări, în special în relația de familie. Toate se vor produce la suprafață, fiindcă este o eclipsă totală de Soare”, a spus Loredana Chiperi.

Eclipsă totală de Soare - zodia BERBEC

Eclipsa totală de Soare poate aduce schimbări importante în axa familiei. Acolo unde nu există o structură bine definită și consolidată se pot prodce dărâmări consderabile, rolul lor fiind de a reechilibra drumul vieții.

Eclipsă totală de Soare - zodia TAUR

Eclipsa totală de Soare va activa sectorul comunicării. Taurii se pot trezi că au nevoie de un curs pentru a ocupa o funcție sau pentru a presta un serviciu sau pot fi chiar ei profesori, formatori.

Eclipsă totală de Soare - zodia GEMENI

Pentru Gemeni, axa valorilor materiale intră sub influența eclipsei de Soare, susținându-i pe Gemeni să se pună în valoare, să găsească forța interioară pentru a spune ce și cum simt și să obțină ceea ce-și doresc.

Eclipsă totală de Soare - zodia RAC

Mesajul pe care Luna îl primește de la Venus înainte de a se întâlni cu Soarele vine dintr-o zonă a subconștientului și se referă la o schimbare de percepție între noțiunea de plăcere și cea de nevoie, fie în domeniul relațional, fie în domeniul valorilor. Eclipsa totală de Soare aduce în subconștientul Racilor înformații și abordări noi de situație, dintr-un alt unghi, dintr-un alt punct de vedere, schimbându-le viața radical, pe toate planurile.

Cum va influența eclipsa totală de Soare celelalte zodii, puteți afla, din materialul video de mai sus.

Recomandari