Horoscopul săptămânii 7-13 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Intrăm în săptămâna IUBIRII!

Săptămâna 7 – 13 ianuarie 2019 este marcată de tranzitul lui Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, care părăsește zodia Scorpion pentru a intra în zodia Săgetător.

Săptămâna 7 – 13 ianuarie 2019 este marcată de tranzitul lui Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, care părăsește zodia Scorpion pentru a intra în zodia Săgetător.

Horoscop săptămânal Berbec: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de stări de irascibilitate și nervozitate toată săptămâna, stări care sunt favorizate mai mult de contextul astrologic (să nu uităm că Marte, planeta războiului și guvernatorul lor, le traversează zodia) decât de situațiile cu care nativii se confruntă în vizța de zi cu zi. Din acest motiv sunt sfătuiți să stea departe de conflicte, în special la locul de muncă, unde pot strica niște relații cu colegii și superiorii. Venus, planeta iubirii, le guvernează casa relațiilor, prin urmare le poate aduce un partener de la drum, cunoscut într-o călătorie sau care locuiește în străinătate. Nativii Berbec pot avea parte de experiente sentimentale de natură să le dea peste cap niște principii de viață bine ancorate.

Horoscop săptămânal Taur: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să călătorească în această perioadă și ar fi bine să se asigure că îndeplinesc toate condițiile necesare deplasării pentru a nu avea probleme și neplăceri la drum. Venus, întocmai guvernatoarea lor, va traversa o casă financiară, aceași unde se află și Marele Benefic, Jupiter, prin urmare toată atenția nativilor se va îndrepta către îmbunătățirea veniturilor. Poate fi vorba de o moștenire, dar și de discuții cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri pe tema banilor. Nativii Taur trebuie să aibă mare grijă la administrarea finanțelor, deoarece tendința de a cheltui peste limita bugetului va fi mare și vor avea parte de dezechilibre financiare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni ar putea avea parte de o surpriză neplăcută legată de zona financiară. Fie nativii au împrumutat bani și nu reușesc să-i recupereze, fie cineva le-a promis un ajutor financiar și acum se retrage. Sunt sfătuiți să abordeze cu calm situația, mai ales că tendința generală este de a deveni superficiali și orgolioși. Cu Venus în tranzit pe casa căsătoriei și a parteneriatelor, alături de Marele Benefic, Jupiter, șansele ca nativii singuri să-și întâlnească jumătatea sunt foarte mari. De asemenea, cei care se află în relații de lungă durată pot discuta despre căsătorie, chiar pot stabili data marelui eveniment, iar relația de cuplu va traversa o perioadă de consolidare și armonie.

Horoscop săptămânal Rac: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de o săptămână agitată la locul de muncă, cu multe sarcini și responsabilități care vor trebui îndeplinite fără tăgadă. Venus în tranzit pe casa serviciului și a sănătății, acolo unde se află și Marele Benefic, Jupiter, poate aduce oportunități de avansare, de schimbare a jobului, dar și noi colaborări. Atenție! Marte tranzitează tot o casă care are legătură cu profesia, prin urmare conflictele și situațiile la limită, stresante nu vor lipsi. Pe de altă parte, o atenție deosebită trebuie să o acorde sănătății, o zonă sensibilă în această perioadă. Nativii ar trebui să se odihnească mai mult și să-și întărească sistemul imunitar dacă vor dori să depășească cu bine perioada analizată.

Horoscop săptămânal Leu: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de tumult, griji și frământări la locul de muncă, unde planurile nu vor ieși chiar așa cum și-au propus. Evenimente neprevăzute pot da peste cap programul stabilit și nativii pot întârzia cu finalizarea sarcinilor. Venus le va traversa întocmai casa iubirii și a aventurii, acolo unde se află și Marele Benefic, Jupiter, prin urmare nativii singuri pot fi deschiși către flirt, devin cuceritori și pot întâlni un partener cu care să înceapă o nouă relație. Nu este exclus ca întâlnirea să aibă loc prin prisma activităților comune, a hobby-urilor, chiar la o petrecere, la distracție. În relațiile stabile, aspectul poate aduce mai multă înțelegere, o bună comunicare și posibilitatea de a-și consolida povestea de dragoste. Atenție la sănătate, în special către finele perioadei analizate, deoarece pot apărea dureri de oase și de mușchi, mai ales în cazul nativilor care se confruntă cu romatism sau alte afecțiuni legate de sistemul osos.

Horoscop săptămânal Fecioară: 7 – 13 ianuarie 2019

Citește și
colaj de imagini cu simona halep si toni iuruc
Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Partenerul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori
Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Partenerul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori
Petrică Cercel în două ipostaze diferite
A murit Petrică Cercel. Artistul se afla în stare gravă la spital, după ce a fost infectat cu COVID-19
A murit Petrică Cercel. Artistul se afla în stare gravă la spital, după ce a fost infectat cu COVID-19
Simona Halep și Loredana
Loredana, apariție spectaculoasă la nunta Simonei Halep. Artista a cântat la marele eveniment și a făcut senzație cu ținuta sa
Loredana, apariție spectaculoasă la nunta Simonei Halep. Artista a cântat la marele eveniment și a făcut senzație cu ținuta sa
Mai multe articole

Cei născuți în zodia Fecioară trebuie să acorde mai multă atenție sănătății în această perioadă. Odihna, alimentația echilibrată și sportul ar trebui să le devină aliați de bază dacă nu doresc să clacheze la început de an, mai ales că au tendința de suprasolicitare. Venus le va traversa sectorul locuinței și al familiei, același unde se află și Marele Benefic, Jupiter, prin urmare nativii pot reuși să-și îmbunătățească considerabil relația cu membrii familiei. Nativii se pot împăca cu rudele cu care au fost în conflict și chiar pot primi vești că familia se mărește. Pe de altă parte, interesul pentru locuință crește și Fecioarele pot începe reamenajarea, redecorarea sau chiar renovarea casei.

Horoscop săptămânal Balanță: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de o stare foarte bună de sănătate, vor fi energici și bine dispuși, glumeți și înclinați către distracție. Tranzitul lui Venus pe o casă a comunicării, acolo unde se află și Marele Benefic, Jupiter, le va oferi nativilor posibilitatea de a obține ceea ce-și doresc prin dialog. Relația cu rudele, în special frații, se va îmbunătăți. In plus, fiind vorba de planeta iubirii, nu este exclus ca Balanțele care socializează mai mult să aibă șansa de a cunoaște un posibil viitor partener de cuplu.

Horoscop săptămânal Scorpion: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion se pot confrunta cu probleme de sănătate care, deși minore, își pot pune amprenta negativă asupra stării de spirit. Nativii trebuie să aibă grijă și la locul de muncă unde irascibilitatea le poate aduce conflicte cu superiorii. În plus, capacitatea de concentrare va fi destul de redusă și cu greu îți vor îndeplini sarcinile avute. Venus în tranzit pe o casă financiară, acolo unde se află și Marele Benefic, Jupiter, va aduce oportunități remarcabile de îmbunătățire a veniturilor și nativii sunt sfătuiți să ceară cu încredere o mărire de salariu. De asemenea, nativii care au afaceri personale se pot bucura de încasări remarcabile. Pe de altă parte, Venus guverneaza casa parteneriatelor, prin urmare nu este exclus să apară un posibil partener care să aibă legătură cu acest context.

Horoscop săptămânal Săgetător: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător sunt vedetele săptămânii. Am putea spune că nativii sunt cei mai norocoși având alături pe cei doi benefici, Venus și Jupiter, în casa personalității. Aceste tranzite vor aduce oportunități remarcabile în toate planurile, atât personal, cât și profesional, însă cel mai vizat este cel sentimental. Este un moment excepțional pentru conolidarea relației de cuplu, iar cei care sunt singuri vor avea ocazia să întâlnească noi parteneri și să înceapă o poveste de dragoste, cu atât mai mult cu cât planeta iubirii le activează axa relațională. Atenție! Dorința de socializare, de distarcție și petrecerile până în zori și-ar putea pune amprenta negativ asupra sănătății nativiilor și oboseala i-ar putea reduce la tăcere.

Horoscop săptămânal Capricorn: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea simți cu energia scăzută zilele acestea și sunt sfătuiți să nu se suprasolicite. Încă de la finele anului trecut, nativii trec prin stări contradictorii, frământări sentimentale și confuzii (iar eclipsa parțială de Soare din semnul lor i-a doborât energetic și continuă să-și facă simțită influența și în această săptămână) și ar fi momentul să profite în mod constructiv de energia benefică a lui Venus care, chiar dacă le tranzitează casa subconștientului și a izolării, alături de Marele Benefic, Jupiter, le poate aduce vindecare psihică și emoțională. Capricornii sunt sfătuiți să lase în spate trecutul și să se concentreze pe îmbunătățirea viziunii de viitor. Doar așa au șanse de a depăși cu bine contextul astrologic actual.

Horoscop săptămânal Vărsător: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte în continuare de urcușuri și coborâșuri în relația de cuplu și sunt sfătuiți să aibă mare grijă la comunicare. Pe de altă parte, pot fi surprinși de evenimente care să-i scoată din zona de confort, cu precădere la locul de muncă. Tranzitul lui Venus pe casa prietenilor, acolo unde se află și Marele Benefic, Jupiter, le poate aduce nativilor ocazia de a socializa mai mult și de a pune la cale planuri de viitor alături de grupul din care fac parte. Se conturează împăcări în cazul celor care au fost certați. De asemenea, cum Venus este planeta iubirii, nu este exclus să cunoască prin intermediul anturajului o persoană care să le trezească interesul și cu care să înceapă o relație. Posibil să fie vorba de schimbarea atitudinii și viziunii față de un prieten mai vechi.

Horoscop săptămânal Pești: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de niște dezechilibre financiare de natură să le dea peste cap niște planuri. Posibil să apară cheltuieli neprevăzute care să le încurce socotelile. Nivelul de energie continuă să fie scăzut și nu-i susține în activități care presupun efort fizic. Pe de altă parte, vești bune vor veni din zona carierei, sector tranzitat de Venus, dar și de Marele Benefic, Jupiter. Astfel, nativii pot avea ocazia să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bun, pot fi avansați în carieră și li se pot recunoaște meritele. Cum Venus este planeta iubirii, nu este exclus ca o persoană cunoscută într-un cadru profesional să le incite simțurile.

Parteneri
Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.
Catine.ro
Ultimele știri