Căutare Live

Horoscopul secretelor! Cum flirtează o persoană, în funcție de zodie!

Ți s-a întâmplat vreodată să afli că unei persoane i-a plăcut de tine și totuși nu ți-ai dat seama sau nu ți-a spus? Horoscopul secretelor scoate la iveală modul în care flirtează fiecare om, în funcție de zodie!

Se spune despre horoscop că poate arăta multe despre personalitatea unei persoane sau despre ceea ce i-a pregătit destinul. Iată cum flirtează fiecare zodie, cu siguranță aceste secrete te vor ajuta în viitor:

Berbec

În general, Berbecii sunt persoane extrovertite, care își vor arăta interesul de la început. Întâi te vor contacta, asta dacă nu au altă strategie în minte, pentru tine. Mai devreme sau mai târziu vei afla că sunt interesați, iar atențiile lor nu vor trece neobservate.

Taur

Taurii sunt persoane introvertite. În general, îți vor arăta că sunt interesați de tine prin interacțiunea pe care o veți avea, mai ales că acest lucru se va întâmpla cu tine și nu cu alte persoane. Descoperă care sunt semnele comunicării sale non-verbale: se uită la tine mai mult decât de obicei, încearcă să glumească mai mult pentru a-ți capta atenția? Cu Taurii este bine să ai foarte, foarte multă răbdare. Asta arată horoscopul despre acești nativi, în materie de flirt.

Horoscopul secretelor! Cum flirtează o persoană, în funcție de zodie!

Gemenii

Gemenii sunt gălăgioși, vorbesc tare și mult. Este ușor să îți dai seama că sunt interesați de tine, pentru că în interacțiunea voastră vor apărea mult prea multe subiecte comune pentru a fi doar o coincidență. Da, și-a făcut temele! Mai mult decât atât, sunt excelenți în a flirta și a-ți capta atenția.

Rac

Racii sunt mult mai subtili. Te vor întreba cum a fost ziua, ce îți fac părinții, frații, și tot așa. Având în vedere că sunt cei mai drăguți, ar fi bine să ai mare grijă de ei și cu ei!

Leu

Citește și
colaj de fotografii cu virgil iantu
Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți
Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți
colaj de fotografii cu cristina ich si alex pirtuca
Cât a crescut fiul Cristinei Ich și a lui Alex Pițurcă. Noah are ochii albaștri ca un ocean și părul creț ca mama sa
Cât a crescut fiul Cristinei Ich și a lui Alex Pițurcă. Noah are ochii albaștri ca un ocean și părul creț ca mama sa
colaj de fotografii cu anamaria prodan
Anamaria Prodan a recunoscut de ce a pozat în reviste pentru adulți: "Toată lumea îmi spunea că nu am nevoie". Motivul ascuns
Anamaria Prodan a recunoscut de ce a pozat în reviste pentru adulți: "Toată lumea îmi spunea că nu am nevoie". Motivul ascuns
Mai multe articole

Dacă îți aduce flori, cadouri scumpe, te scoate în oraș la cele mai scumpe restaurante, este clar că este Leu. De obicei, Leu este mult mai generos cu persoana care îl interesează, deoarece încearcă să dea spectacolul vieții sale pentru tine. Așadar nu este greu să îț dai seama atunci când este vorba despre un flirt, arată horoscopul.

Fecioara

În principiu, știm cu toții că Fecioara este o persoană practică, care încearcă să îți facă vița mai ușoară, e atentă la detalii și se așteaptă ca și tu să observi. Când sunt în preajma ta, vor observa orice detaliu cât de mic. Vor observa cu cine vorbești, cu ce ești îmbrăcat/ă, cu ce parfum te-ai dat, astfel încât să bifeze toate lucrurile posibile și imposibile pentru a-ți atrage atenția.

Horoscopul secretelor! Cum flirtează o persoană, în funcție de zodie!

Balanța

Știi expresia .„du-te-ncolo vino-ncoace, lasă-mă și nu-mi da pace”? exact așa face Balanța. Întâi vor flirta cu tine, apoi se va face că nu vrea nimic de la tine. Și nu, nu au terminat. Vor repeta procesul, până când vei deveni atât de confuz încât vei fi prins în mrejele lor. Tot ce trebuie să faci este să le răspunzi la flirt, și apoi să îi lași să îți răspundă. E simplu…

Scorpion

Scorpionii sunt o specie foarte analitică, ceea ce înseamnă că până ai decis tu dacă îți plac sau nu, ei au deja o strategie în cap. Au discutat cu un confident și sunt gata de atac. Mai mult, vor purta discuții profunde cu tine, tocmai pentru a-și arăta interesul. Te văd ca pe un mister! Ai grijă ca, de fiecare dată când te vezi cu un Scorpion, să aibă ce descoperi. Cu cât te lași descoperit/ă mai greu cu atât îl vei ține mai interesat. Dacă poți face față discuțiilor profunde fără să te simți vulnerabil/ă, atunci este perfect.

Săgetător

Cum flirtează nativii? Aceștia sunt flexibili, sociabili, deschiși. Îți vor arăta foarte repede că prezinți interes, iar dacă îi întrebi direct nu se vor ascunde. Cel mai bun lucru cu ei este că știi care e situația și ce ai de făcut mai departe, potrivit horoscopului.

Adio, probleme cu banii. Iată cele opt zodii care se vor îmbogăți în 2018!

Capricorn

Sunt recunoscuți pentru faptul că sunt foarte formali și serioși. Dar, când vine vorba de atracție se deschid și devin extrem de sociabili. Mai mult decât atât, vor încerca să te impresioneze cu relațiile lor, realizările lor și cu ceea ce fac în viața de zi cu zi. Stai liniștit, nu au încredere în ei, ceea ce este bine pentru tine, deoarece poți întoarce acest lucru în favoarea ta.

Vărsător

Cum vei știi? Dacă te invită în oraș- evident ca prieteni- și vorbiți ore în șir fără să vă plictisiți, atunci asta e . Relația cu Vărsătorul poate începe greu, tu va trebui să faci următoarea mișcare pentru a-i face să se simtă în largul lor și pentru a trece la următorul nivel.

Pești

Săracii Pești! Toată lumea știe când unui Pește îi place de cineva. De ce? Păi, nu prea încearcă să ascundă acest lucru. De obicei, ei sunt ultimii care află că toată lumea îi privește și știe. Peștii au tendința să observe și să analizeze, să observe și să viseze, astfel că după atâta observat ( excesiv chiar), nu ai cum să nu îți dai seama că sunt interesați, arată cei de la zenivers.ro.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Ce fel de persoană ești dacă ai ascendentul în Gemeni... Spune-mi în ce lună te-ai născut și îți voi spune cum ești! Iată care sunt cele mai norocoase persoane!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri