Horoscopul SPANIOL îți spune ce fel de om ești! Descoperă ce ZODIE ești și ce spune asta despre tine!

Puțini sunt cei care știu că există și un horoscop spaniol, unde există doar nouă zodii. În funcție de ziua în care te-ai născut, iată ce spun astrele despre semnul tău.

Puțini sunt cei care știu că există și un horoscop spaniol, unde există doar nouă zodii. În funcție de ziua în care te-ai născut, iată ce spun astrele despre semnul tău.

Cei născuți în zilele de 1, 10, 19, 28 fac parte din zodia TOREADORULUI, aceștia sunt persoane independente care știu ce vor de la viață. Le plac provocările și atunci când sunt provocați iau mereu taurul în coarne. Trăiesc relațiile amoroase cu intensitate și asta îi face speciali.

Cei născuți în zilele 2, 11, 20, 29 fac parte din zodia FLAMENCO. Chiar dacă prin flamenco înțelegem senzualitate și pasiune, persoanele aflate sub această zodie par a fi chiar invers. Sunt persoane timide care se lasă greu cucerite.

Cei născuți în zilele 3, 12, 21, 30 fac parte din zodia MAURULUI. Nativii acestei zodii sunt persoane care sunt în continuă căutare de adrenalină. Le plac senzațiile tari și sunt mereu activi. Se plictisesc repede de o activitate, de aceea le place să fie înconjurați de oameni cu aceleași interese ca și ale lor.

Citește aici continuarea pentru restul zodiilor!

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri