Antena Căutare

Horoscopul ŢIGĂNESC pentru primele trei luni din 2018 aduce veşti bune. Zodia care dă lovitura!

Astrologii au terminat horoscopul ţigănesc pentru lunile ianuarie, februarie şi martie iar veştile sunt bune pentru cele mai multe dintre zodii:

Astrologii au terminat horoscopul ţigănesc pentru lunile ianuarie, februarie şi martie iar veştile sunt bune pentru cele mai multe dintre zodii:

IANUARIE:

Berbecii vor descoperi o serie de lucruri dureroase despre oamenii în care și-au pus toată încrederea, în timp ce Taurii se vor concentra mai mult pe viața lor sentimentală, unde au multe de rezolvat.

Gemenii trebuie să facă alegeri importante în prima lună a anului, iar Racii au multe drumuri de făcut în interes profesional.

Ce ne rezervă astrele în 2018: UN AN AL MARILOR DECIZII! Scorpionii, favoriții horoscopului

Leii pot întâmpina mici probleme de sănătate, iar Fecioarele își schimbă complet stilul de viață. Unele Fecioare sunt tentate de ideea de a deveni vegetariene.

Balanțele au de dat bani pentru anumite cauze pe care le-au abandonat în trecut, iar Scorpionii trebuie să facă pace cu dușmanii lor.

Săgetătorii își îndeplinesc un vis mai vechi, de acum vreo 2-3 ani, iar Capricornii primesc bani de unde nu se așteaptă.

Vărsătorii și Peștii trebuie să facă eforturi să înțeleagă ce se întâmplă în jurul lor, pentru că vor primi multe lovituri.

FEBRUARIE:

Berbecii vor fi la cuțite cu toată lumea. Adevărurile descoperite în ianuarie le vor da puterea să spună lucrurilor pe nume și să acționeze în consecință.

Taurii și Gemenii se mai liniștesc din punct de vedere sufletesc, iar Racii au de făcut planuri care le vizează situația financiară.

Horoscop ianuarie 2018. O zodie va avea noroc uriaş în prima lună din an! Previziuni complete

Leii și Fecioarele respiră ușurate. Primesc oferte de nerefuzat din punct de vedere financiar. Poate apărea o schimbare radicală în viața lor, profesional vorbind.

Balanțele trebuie să învețe să vorbească atunci când trebuie, iar Scorpionii vor călători destul de mult.

Săgetătorii și Capricornii se vor axa mai mult pe relația lor cu familia și vor repara anumite greșeli.

Vărsătorii și Peștii trebuie să învețe să își gestioneze situația financiară mai bine.

MARTIE:

Berbecilor li se deschid uși noi. Devin vedetele acestei luni, alături de Fecioare, care dau lovitura din punct de vedere financiar. Imaginația lor bogată îi va face să strălucească, stârnind multă invidie în jur.

Taurii și Gemenii au de făcut o serie de concesii. Ei nu sunt oamenii compromisurilor, însă vor fi strânși cu ușa și cu siguranță nu vor să rămână între balamele.

Racii și Leii au de trecut o serie de examene. Le va fi testată loialitatea. Au multe de câștigat dacă învață să se abțină de la comentarii răutăcioase.

Balanțele și Scorpionii sunt pregătiți pentru multe dușuri reci în prima lună a primăverii. Vor face salturi calitative din punct de vedere carieristic.

2018 aduce bogăție mare! Sunt TREI ZODII care vor întoarce banii cu lopata anul acesta: Ei sunt norocoșii

Săgetătorii, Capricornii și Vărsătorii au oarecum un destin comun. Fiecare din acești nativ va fi nevoit să recunoască o serie de erori făcute. Lucrurile se îndreaptă pentru ei începând cu data de 15 martie.

Peștii respiră ușurați. Lună martie va fi luna lor. Vor găsi armonia, pacea, iubirea și fericirea în momentul în care vor avea cea mai mare nevoie.

Horoscop ianuarie 2018. O zodie va avea noroc uriaş în prima lună din an! Previziuni complete... Cele trei zodii protejate de Dumnezeu. Anul 2018 le va fi presărat cu tot ce e mai bun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x