Antena Căutare

Horoscopul trădătorilor! Aceasta este cea mai mincinoasă zodie din calendarul european!

Deși nu sunt persoane rele, aceste zodii nu se sfiesc să-și amăgească partenerul. Așa s-au născut și nu le poți schimba! Ele sunt zodiile născute să mintă cu ușurință. Află de ce zodii ar fi bine să te ferești și în cine n-ar trebui să te încrezi.

Astrele ne dezvăluie care sunt zodiile care mint cel mai mult. De obicei o fac pentru a ieși din situații complicate, însă de cele mai multe ori minciuna le ajută să-și vadă interesul.

Zodia Capricorn

Acești nativi știu să mintă foarte bine și se folosesc de această calitate pentru a ieși din situații dificile. Nativii născuți sub acest semn zodiacal au capacitatea de a se mula perfect după cei din jur și pot obține tot ce-și doresc. Capricornii își urmăresc mereu interesul și de aceea apelează de cele mai multe ori la minciuni.

Zodia Balanță

Cel de-al doilea semn zodiacal care stăpânește cel mai bine arta disimulării și a minciunii este nativul din balanță. Spre deosebire de capricorni, balanțele apelează la minciuni pentru a-i proteja pe cei din jur. Chiar dacă de cele mai multe ori acești nativi prefer să spună adevărul în față, există situații în care nu au de ales și preferă să mintă pentru a evita o situație tensionată. Deși se enervează greu și se supără rare ori, balanțele sunt foarte răzbunătoare.

Zodia Gemeni

Nativii din Gemeni sunt foarte “alunecoși” și nu ar trebui să pui prea mare baza pe ei. Sunt foarte vorbăreți, însă pot ține foarte bine ascuns un secret. Nu același lucru se poate spune și când este vorba de secretele altora. Le divulgă imediat și cu “condimente” pe deasupra.

Zodia Leu

Leii au un ego puternic și vor tot timpul atenție. Limitele pot fi trecute cu ușurință și înșală fără să conștientizeze ce au făcut. Deși poți crede că ești în siguranță lângă un Leu, adevărul este că ei sunt mereu în căutarea “prăzii”. Pândesc cel mai bun moment și atacă.

Zodia Taur

Aceste zodii sunt foarte loiale, însă dacă partenerul a călcat strâmb, se răzbună cu vârf și îndesat. Nu iartă niciodată și au abilitatea de a cădea în picioare. Bărbații Taur înșală mai des decât femeile Taur.

Citeşte şi: Horoscopul despre carieră şi bani, 4 noiembrie 2019. Berbecii pot semna un contract sau o colaborare cu un partener de nădejde

Citeşte şi: Horoscop rune pentru luna noiembrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia Taur primește tot ce a mai bun de la Univers

Citeşte şi: Horoscopul despre carieră şi bani, 4 noiembrie 2019. Berbecii pot semna un contract sau o colaborare cu un partener de nădejde

Horoscop rune pentru luna noiembrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia Taur primește tot ce a mai bun de la Univers... Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 4 noiembrie 2019. Probleme de sănătate pentru o zodie! Racii trebuie să fie c...
Mini Paris Brest cu căpșuni, mici bijuterii culinare pentru deliciul celor dragi
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi persoanele iubite în materie de desert, îți oferim...
Horoscopul zilei de 9 februarie 2023. Racii sunt presați de timp. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 februarie 2023 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să se bazeze mai...
Parteneri
3 zodii care au șansa să-și găsească sufletul pereche în prima jumătate a lunii februarie. Ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x