Căutare Live

Horoscopul ziei de joi, 28 mai 2020. Situații la limită pentru două zodii care nu știu să tacă atunci când trebuie

Horoscopul zilei de joi, 28 mai 2020. O zi cu multe provocări care scoate la suprafață greșelile din trecutul apropiat. Aveți mare grijă la ceea ce spuneți pentru că poate fi folosit împotriva voastră

Horoscopul ziei de joi, 28 mai 2020. Situații la limită pentru două zodii care nu știu să tacă atunci când trebuie

Horoscopul zilei de joi, 28 mai 2020 Berbec

Astăzi, berbecii îşi vor aminti cele mai importante evenimente din această vară. Astfel, nativii din Berbec vor fi predispuşi la melancolie, însă astrele vă recomandă să încercaţi să depăşiţi acest episod. Nu permiteţi să intraţi în această spirală cu energii negative. În schimb, bucuraţi-vă de toamnă, de zilele frumoase şi de planurile de viitor. Totul stă în mâinile voastre, inclusiv starea voastră emoţională.

Horoscopul zilei de joi, 28 mai 2020 Taur

Taurii au, astăzi, şansa de a întâlni o persoană care va face parte din viitorul lor. Nici nu vă veţi da seama cine este această persoană misterioasă şi modestă. Este foarte posibil ca el sau ea să devină viitorul vostru angajator, viitorul partener de viaţă sau un viitor prieten de nădejde. Astrele vă recomandă să îi trataţi la fel pe toţi cei pe care îi veţi cunoaşte astăzi. Fiţi politicoşi şi veţi avea parte de ceva bun în viaţa voastră.

Horoscopul zilei de joi, 28 mai 2020 Gemeni

Gemenii vor învăţa astăzi o nouă strategie de a aborda conversaţiile cu anumite persoane. Vă veţi întâlni cu anumite persoane cu care aţi putea intra în conflict, însă noua strategie vă va ajuta să ieşiţi învingători. Folosiţi cât mai des noua tehnică în relaţia cu soţul, şeful sau colegii de muncă şi veţi reuşi să evitaţi conflictele.

Horoscopul zilei de joi, 28 mai 2020 Rac

Raciul trebuie să evite atitudinea de superioritate la adresa celor din jur. În cursul dimineţii e foarte posibil să găsească rezolvarea unei probleme importante, legată fie de viaţa profesională, de o moştenire sau de o afacere imobiliară. Sunt şanse ca cineva din jur să le ceară ajutorul într-o chestiune şi li se recomandă să facă tot posibilul pentru a-l oferi. Astrele spun că li se va întoarce înzecit.

Horoscopul zilei de joi, 28 mai 2020 Leu

Leii îşi înce ziua cu o stare nu tocmai bună, parcă simt că stime de sine le scade dramatic şi nu reuşesc să îşi dea seama din ce motiv. Trebuie să se concentreze cât mai bine pe recâştigarea încredererii în forţele proprii, lucru important nu doar pentru ei, ci şi pentru colegii, apropiaţii şi toţi cei din jur. Pentru a reveni pe linia de plutire, li se recomandă să se gândească la toate realizările profesionale de până acum şi să fie mândri de punctul în care au ajuns.

Horoscopul zilei de joi, 28 mai 2020 Fecioară

Fecioarele vor găsi o soluţie pentru a-şi creşte câştigurile financiare. Există mari şanse ca aceste noi venituri să vină dintr-un hobby la care aceşti nativi ţin foarte mult. Chiar dacă primesc o sumă de bani care le va însenina ziua, e prea devreme să transforme însă asta într-o sursă de venit. Îşi vor dedica toată atenţia activităţilor de rutină în această zi.

Citește și
Colaj cu concurneții de la Asia Express, sezonul 4 și ediția speciala de la Chefi la cuțite
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
Florian Munteanu imbracat in costum si fluturand steagul romanesc
Florian Munteanu, fost pugilist devenit actor la Hollywood, flutură steagul românesc și antrenează luptători pentru filme
Florian Munteanu, fost pugilist devenit actor la Hollywood, flutură steagul românesc și antrenează luptători pentru filme
felicitare cu urare de la multi ani romania de 1 decembrie
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Mai multe articole

Horoscopul zilei de joi, 28 mai 2020 Balanţă

Astăzi, Balanţele au o stare foarte proastă. Se vor confrunta cu rudele, prietenii și subordonații cu privire la situațiile care le-au frustrat în relațiile cu ei. Comunicarea va fi una pozitivă şi va pemite rezolvarea cu succes a acestor probleme. Nu vor fi critici cu propria persoană, ba chiar se vor răsfăţa făcând o achiziţie extravagantă. Vor flirta în spatele partenerului de viaţă, vor ignora sfaturile terapeutului şi, în general, se vor comporta fără pic de caracter.

Horoscopul zilei de joi, 28 mai 2020 Scorpion

Scorpionii au toate motivele să fie astăzi cu zâmbetul pe buze. Vor primi o creștere uriașă la salariu în urma unei operațiuni financiare unice şi de succes. Încercările ulterioare de a repeta această reuşită, riscând mult mai multe investiții de capital, vor eşua. În plus, riscul nu este justificat în relațiile personale. Dacă vor face lucruri care vor da de bănuit şi vor cauza multe îndoieli, este puțin probabil să aibă rezultate pozitive.

Horoscopul zilei de joi, 28 mai 2020 Săgetător

În această zi, Săgetatorii vor putea să se bucure de timpul liber. Este bine să-şi facă timp pentru ei. În ceea ce privește problemele de sănătate pe care le-au gestionat cu grijă de capul, timp de mai mulți ani, este timpul să se adreseze medicului. Dacă nu au probleme de sănătate, această zi va fi în general plăcută. Ritmul relaxat le permite Săgetătorilor să stabilească întâlniri cu prietenii ş isă se distreze.

Horoscopul zilei de joi, 28 mai 2020 Capricorn

Capricornii au nevoie de mai multă motivaţie astăzi. Dacă sunteți mulțumiți doar de ceea ce puteți obține deja, nu veți atinge niciodată adevăratul dvs. potențial de succes. Nu vă fie frică să fiți ambițioși și să credeţi în capacitatea voastră de a vă dezvolta în plan profesional. Aveţi şansa de a obţine o majorare salarială binemeritată, atâta timp cât veţi da doadă de profesionalism, ambiţie şi dorinţa de implicare.

Horoscopul zilei de joi, 28 mai 2020 Vărsător

Vărsătorii au nevoie de mult curaj în această zi. Aveţi anumite sentimente pentru o persoană, posibil coleg/colegă la serviciu şi vreţi extrem de mult să-i împărtăşiţi aceste gânduri, dar vă temeţi de un refuz. Este o zi bună pentru astfel de evenimente şi nu trebuie să fiţi timizi. Amintiţi-vă că aveţi deja o relaţie colegială foarte bună, sunteţi deschişi unul cu celălalt, motiv pentru care puteţi să vă liniştiţi şi să trataţi „problema” cu relaxare. Aveţi şanse mari să ieşiţi în această seară la o întâlnire romantică.

Horoscopul zilei de joi, 28 mai 2020 Pești

Peştii au astăzi sarcina de a interveni în anumite situaţii conflictuale care au loc între membrii familiei, pentru a readuce pacea şi liniştea la domiciliu. Dând dovadă de înţelepciune, veţi reuşi să convingeţi aceste persoane să facă un compromis, înţelegând că nimic nu ar trebui să intervină între aceştia. La muncă veţi avea parte de o zi uşoară, liniştită, lipsită de evenimente complexe sau sarcini greu de realizat. În general este o zi bună, productivă.

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri