Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Horoscopul zile 2 octombrie 2020. Taurii pot avea probleme de sănătate, afla ce se întâmplă cu Săgetătorii

Află previziunile astrale pentru 2 octombrie 2020 și citește horoscopul zilnic prezentat de Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, la "Neatza cu Răzvan și Dani".

Horoscopul zilei

Berbec

Un client sau un șef te poate scoate din minți și, mai mult decât atât, o situație tensionată pe care nu ai reușit să o clarifici luna trecută continuă și în octombrie.

Taur

În cazul în care nu ți-ai acordat răgaz, ai tras de tine și te-ai suprasolicitat, vei resimți efectul acestei luni pline din Berbec ca un avertisment sub forma unei probleme de sănătate.

Gemeni

S-ar putea să vezi o prietenie într-o nouă lumină. De asemenea, poate că ți-ai neglijat grupul social fiind îndrăgostit până peste cap.

Rac

În plan profesional se pot relua animozități mai vechi așa că încearcă să fii cât mai calm deoarece îți poți pune în pericol reputația sau chiar imaginea.

Leu

Tendința este să spui tot ce gândești fără să-ți pese de cum le pică celorlalți adevărul. Ai cam tot adunat nemulțumiri și efectiv nu mai reziști să le ții sub tăcere.

Fecioară

O chestiune financiară reapare să te streseze. Nu este vorba de veniturile tale, ci de banii care vin prin intermediul partenerului sau pe care îi dai tu partenerului ca să îl sprijini. Sunt anumite discuții incomode și agasante.

Balanță

Din senin, se pot aprinde scântei. Vor fi soți care vor amenința cu divorțul sau parteneri care vor să rupă o colaborare. Poate fi și invers - tu să rupi o colaborare.

Scorpion

Unele probleme de sănătate se pot accentua acum așa că, dacă te-ai neglijat, este timpul să adopți un stil de viață sănătos și să nu te mai stresezi pentru toate prostiile.

Săgetător

Pe plan amoros lucrurile se anunță destul de complicate, iar despărțirile cu surle și trâmbițe nu sunt excluse. Ori tu trântești ușa în nas cuiva, ori cineva te refuză categoric.

Capricorn

Ai fugit întotdeauna de spălatul rufelor în public însă astăzi există un risc destul de mare să nu poți evita o astfel de situație. Relațiile cu părinții sau rudele pot fi pur și simplu explozive.

Vărsător

Examenele, mijloacele de transport în comun, dar și relațiile cu frații sau vecinii pot fi motiv de supărare. Unii nativi pot avea parte de altercații cu alți șoferi.

Pești

Când vine vorba de finanțe, te poți confrunta în continuare cu tot felul de încurcături. Mare atenție că banii îți alunecă astăzi printre degete și apoi îți va părea rău.

Recomandari