Căutare Live

Horoscopul Zilei, 11 august 2018. Una dintre zodii începe o nouă viață. Vor descoperi marea iubire!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 11 august 2018

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Berbec posibilitatea de a începe o nouă etapă în sfera sentimentală. Nativii singuri au ocazia să cunoască pe cineva și să înceapă o poveste de dragoste, iar cei care se află într-o relație de lungă durată pot să o consolideze. Aspectul nu va favoriza cuplurile în care există neînțelegeri de prea multă vreme și care deja și-au pus problema despărțirii. În aceste situații, ruptura va fi inevitabilă, cu atât mai mult cu cât aspectul este însoțit de o eclipsă parțială de Soare care va veni cu răsturnări de situație întocmai la capitolul amoros.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 11 august 2018

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Taur un nou început în relațiile de familie sau în ceea ce privește regimul unei locuințe. Nativii care au avut dispute cu părinții, frații, copiii se pot împăca, însă aspectul este însoțit și de o eclipsă parțială de Soare, ceea ce poate aduce răsturnări de situație în acest sens. În ceea ce privește locuința, nativii Taur se pot aștepta la surprize neprevăzute.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 11 august 2018

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Gemeni un nou început în relațiile cu rudele. Nativii se pot împăca cu membrii familiei cu care au avut dispute până acum sau, din contră, pot interveni rupturi bruște de relație, cu atât mai mult cu cât aspectul este însoțit de o eclipsă parțială de Soare care vine cu răsturnări de situație la acest capitol. Pe de altă parte, în tot ceea ce ține de comunicare, de la dialoguri la proiecte de PR, nativii pot avea parte de surprize neașteptate.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 11 august 2018

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Rac un nou început la capitolul financiar, mai exact în zona banilor obținuți din muncă proprie. Nativii pot demara un proiect care să le îmbunătățească veniturile, pot începe o colaborare sau pot găsi o metodă pentru a-și gestiona finanțele mai eficient, însă aspectul este însoțit de o eclipsă parțială de Soare care poate aduce răsturnări de situație sau surprize neașteptate în această zonă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 11 august 2018

Luna Nouă de astăzi se formează întocmai în semnul lor și le aduce celor născuți în zodia Leu un nou început în viața personală, în ceea ce privește personalitatea acestora. Nativii vor ieși în evidență, se vor face remarcați și pot lua decizii importante legate de zona relațională, inclusiv de partenerul de cuplu, cu atât mai mult cu cât aspectul este însoțit de o eclipsă parțială de Soare care poate veni cu răsturnări de situație și surprize neprevăzute la acest capitol.

Citește și: Horoscop saptamanal 13-19 august 2018. Leii își pot schimba locul de muncă

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 11 august 2018

Citește și
pacient si doctor la control de ureche
Îl durea urechea și a mers la medic, dar a avut o surpriză uriașă când a aflat ce are, de fapt. Peste ce au dat doctorii
Îl durea urechea și a mers la medic, dar a avut o surpriză uriașă când a aflat ce are, de fapt. Peste ce au dat doctorii
bebelus stand pe telefonul mobil
O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat
O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat
femeie in rochie rosie band vin
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
Mai multe articole

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Fecioară un nou început în viața personală. Aspectul se formează pe casa subconștientului, iar nativii vor fi înclinați către meditație și introspecție și găsirea unei soluții de evoluție. Aceștia vor lăsa în spate trecutul și amintirile negative, dureroase și se vor orienta către viitor. Nu sunt excluse răsturnările de situație și surprizele neașteptate care pot întoarce din drum nativii.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 11 august 2018

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Balanță un nou început în ceea ce privește relațiile de prietenie și proiectele pe termen lung. Nativii pot relua o relație de prietenie mai veche sau pot încheia, pot ieși dintr-un anturaj care nu-i avantajează, cu atât mai mult cu cât aspectul este însoțit și de o eclipsă parțială de Soare care poate aduce surprize neașteptate și răsturnări de situație la acest capitol. Pe de altă parte, un proiect poate demara sau se poate încheia brusc, în funcție de interesul dat până acum.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 11 august 2018

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Scorpion un nou început în ceea ce privește sectorul profesional. Nativii pot primi o ofertă pentru un loc de muncă mai bine plătit sau își pot da demisia brusc, cu atât mai mult cu cât aspectul este însoțit de o eclipsă parțială de Soare care poate veni cu răsturnări de situație și surprize neașteptate la acest capitol. O serie de nativi se pot reprofila către alt domeniu, însă contextul astral le cere prudență în luarea unei decizii radicale în acest moment.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 11 august 2018

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Săgetător un nou început legat de călătorii și străinătate, dar și legat de valori de viață și studii. Astfel, nativii vor fi stimulați să plece într-o vacanță, să înceapă un curs de perfecționare sau vor avea parte de evenimente care să le schimbe unele principii pe care aceștia le credeau solide, cu atât mai mult cu cât aspectul este însoțit de o eclipsă parțială de Soare care poate aduce surprize neașteptate și răsturnări de situație la capitolele enumerate. Pe de altă parte, o veste de la o persoană aflată peste hotare i-ar putea da peste cap.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 11 august 2018

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Capricorn un nou început în ceea ce privește sectorul avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu partenerul. Astfel, nativii pot găsi o soluție care să le îmbunătățească veniturile și este posibil ca ajutorul să vină întocmai din partea persoanei iubite, însă nativii trebuie să ia în calcul și surprizele neașteptate și răsturnările de situație care se pot ivi odată cu eclipsa parțială de Soare care însoțește aspectul de Lună Nouă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 11 august 2018

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Vărsător un nou început în sectorul mariajului și al relațiilor parteneriale. Nativii pot să-și consolideze relația cu persoana iubită, însă în cuplurile unde au existat neînțelegeri, pot apărea despărțiri și rupturi definitive, inclusiv divorțuri, cu atât mai mult cu cât eclipsa parțială de Soare poate aduce răsturnări de situație și surprize neașteptate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 11 august 2018

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Pești un nou început la locul de muncă, dar și în sectorul sănătății. Nativii pot primi sarcini și responsabilități noi, dar și oferte de muncă tentante, însă este recomandat să fie prudenți în deciziile importante pe care le iau deoarece aspectul este însoțit și de o eclipsă parțială de Soare care poate aduce răsturnări de situație și surprize neprevăzute la aceste capitole. De asemenea, este recomandat să se odihnească mai mult și să ia niște suplimente alimentare pentru imunizarea și vitaminizarea organismului.

Horoscop zilnic 13 august 2018. E începutul de săptămână perfect. Zodia care primește vestea așteptată de un an!... Horoscop săptămânal 13-19 august 2018. O rudă apropiată va trece prin clipe cumplite. Zodia care trebuie să se pregăteas...
Ultimele știri