Căutare Live

Horoscopul zilei 14 noiembrie 2020. Berbecii au noroc în dragoste, ce se întâmplă cu Leii

Ziua de 14 noiembrie 2020 aduce schimbări emoționale pentru unele zodii, în timp ce altele trebuie să fie atente la situația financiară.

Horoscopul zilei 14 noiembrie 2020 - ce zodii trebuie să evite decizii financiare importante astăzi

Chiar dacă au început deja reducerile, unele zodii trebuie să fie foarte atente pe ce își cheltuiesc banii, în timp ce altele trebuie să le evite complet azi.

Horoscop 14 noiembrie - Berbec

Nativii zodiei Berbec vor avea parte de surprize norocoase în dragoste. Berbecii au ocazia să cunoască pe cineva special, care cu siguranță le va atrage atenția, indiferent de evenimentul social la care vor lua parte.

Horoscop 14 noiembrie - Taur

Taurii trebuie să fie foarte atenți la situația lor financiară astăzi. Chiar dacă e o perioadă plină de reduceri, e indicat ca nativii acestei zodii să evite cheltuielile extravagante.

Horoscop 14 noiembrie - Gemeni

Gemenii trebuie să evite conflictele azi, mai ales cele care au legătură cu dragostea. Indicat e să se relaxeze azi și să petreacă timp alături de cei dragi.

Horoscop 14 noiembrie - Rac

Azi e o zi ideală pentru curățenia de iarnă pentru Raci, dar și pentru o curățenie în relațiile amoroase. Nativii zodiei trebuie să evite energiile negative azi.

Horoscop 14 noiembrie - Leu

La fel ca Taurii, Leii trebuie să fie foarte atenți la situația lor financiară și să nu se lase atrași de achiziții luxoase și reduceri în această perioadă. Nativii acestei zodii trebuie să evite azi și investițiile.

Citește și
colaj de imagini cu icoana sfintei filofteia, un preot, cartea sfanta si o femeie care se inchina
Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Sfânta Filofteia. Iată și ce nu e bine să faci mâine
Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Sfânta Filofteia. Iată și ce nu e bine să faci mâine
Colaj cu zăpadă și ninsoare
Alertă ANM! Meteorologii anunță lapoviță și ninsoare. Ce zone sunt vizate de avertizare
Alertă ANM! Meteorologii anunță lapoviță și ninsoare. Ce zone sunt vizate de avertizare
colaj de fotografii cu irina petrea
Ce mai face și cum arată acum Irina Petrea, psihologul care ne învăța despre cei 7 ani de acasă și despre "copiii contra părinți"
Ce mai face și cum arată acum Irina Petrea, psihologul care ne învăța despre cei 7 ani de acasă și despre "copiii contra părinți"
Mai multe articole

Horoscop 14 noiembrie - Fecioară

Fecioarele vor fi deosebit de optimiste astăzi și vor împărtăși și celor din jur energia lor pozitivă, așa că e ideal dacă își petrec ziua alături de cei dragi.

Horoscop 14 noiembrie - Balanță

Balanțele trebuie să își asculte instinctul azi și să se bucure de câteva ore de relaxare, mai ales în compania celor dragi, mai ales că s-ar putea trezi cu niște proiecte neașteptate de la muncă mai spre seară.

Horoscop 14 noiembrie - Scorpion

Încă o zodie care se poate relaxa azi în preajma familiei sau celor dragi. După o săptămână stresantă, nativii zodiei merită puțină relaxare și de câteva ore dedicate lucrurilor care le plac, precum hobby-urile.

Horoscop 14 noiembrie - Săgetător

Chiar dacă Săgetătorii vor fi tentați să facă achiziții importante azi, e bine să aibă răbdare și să nu se lase fermecați de reduceri.

Horoscop 14 noiembrie - Capricorn

Capricornii ar vrea să se plimbe prin locații exotice, însă trebuie să se mulțumească cu alte metode de relaxare ce pot fi făcute în siguranță, chiar în propria casă.

Horoscop 14 noiembrie - Vărsător

Vărsătorii ar putea avea discuții aprinse cu cei apropiați azi. Ideal e să evite subiectele care știu că pot duce la certuri și să accepte și alte puncte de vedere.

Horoscop 14 noiembrie - Pești

Peștii sunt norocoșii horoscopului azi, 14 noiembrie 2020. Nativii acestei zodii ar putea primi o propunere interesantă de la muncă, dar trebuie să se gândească bine dacă e decizia corectă pentru ei pe termen lung.

Horoscopul zilei 15 noiembrie 2020. Taurii fac declarații siropoase de dragoste... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri