Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Horoscopul zilei, 15 ianuarie 2020. Unei zodii i se recomandă să lase orgoliul penru că ar putea avea MULTE de câștigat

CAPRICORNII ar vrea astazi sa stea departe de agitatie si de aproape tot ce inseamna comunicare cu cei jur. Nu au o zi neplacuta, ci doar simt nevoia de o pauza.

Horoscop 15 ianuarie, VARSATOR

VARSATORII incep sa simta tot mai mult nevoia de o schimbare in viata lor, dar, pentru asta, astrele ii indeamna sa faca o schimbare la ei, inainte de toate.

Horoscop 15 ianuarie, PEȘTI

PESTII pot fi luati prin surprindere de o marturisire picanta pe care sunt foarte tentati sa o transmita mai departe, riscand sa creeze tensiuni.

Horoscop 15 ianuarie, BERBEC

BERBECII sunt, de departe, preferatii astrelor cand vine vorba de noroc la bani, afaceri castiguri. Si se vor mentine asa ceva timp de acum.

Horoscop 15 ianuarie, TAUR

TAURII pot descoperi un om extrem de interesant, pe care il cunosteau dar. pe care l-au subestimat si nu credeau ca au multe in comun.

Horoscop 15 ianuarie, GEMENI

Daca vor sa duca la capat rapid un proiect, GEMENILOR li se recomada sa lase orgoliul deoparte si sa ceara si putin ajutor.

Horoscop 15 ianuarie, RAC

Nativii RAC pot simti o lupta interioara, un zbucium care ar putea aparea in urma unor decizii pe care nu le-au luat cu inima impacata.

Horoscop 15 ianuarie, LEU

Zambete pana la urechi si bucurie sunt cuvintele de astazi pentru LEI. Se bucura de caldura familiei, a persoanei iubite si sunt recunoscatori pentru ceea ce au.

Horoscop 15 ianuarie, FECIOARĂ

Incepand de astazi, FEICOARELE sunt favorizate in ce priveste castigurile financiare dar, totodata, pot aparea si noi oportunitati profesionale.

Horoscop 15 ianuarie, BALANȚĂ

BALANTELE sunt sfatuite ca, orice isi doresc sa incerce nou, sa nu stea o secunda pe ganduri. Doar asa vor atrage energia pozitiva de care au nevoie.

Horoscop 15 ianuarie, SCORPION

Ajutorul acordat astazi unui prieten, dragi SCORPIONI, chiar daca pare greu de oferit, mai tarziu se va intoarce in beneficiul vostru.

Horoscop 15 ianuarie, SĂGETĂTOR

Entuziasmul SAGETATORILOR este greu de stapanit atunci cand se bucura de ceva nou in viata lor, dar. mare atentie, dragi nativi, ca nu cumva euforia la cote inalte sa va faca mai putin rationali.