Antena Căutare

Horoscopul zilei 15 noiembrie 2020. Taurii fac declarații siropoase de dragoste

Pot apărea stări de tensiune și iritare din cauza conjuncției dintre Lună și Marte.

horoscop
Horoscopul zilei 15 noiembrie 2020. Taurii fac promisiuni de dragoste | profimedia

Berbec

În sfârșit cei din jur îți dau dreptate în legătură cu lucrurile despre care tu știai de multă vreme că se vor adeveri. Te simți mândru de faptul că apropiații tăi sunt de acord cu tine și dai dovadă de înțelegere și toleranță față de ei.

Taur

Această zi este una dedicată iubirii, cu declarații de dragoste și momente siropoase. Dacă vei cunoaște o persoană nouă e posibil ca atracția să fie instantanee și ți se pot aprinde călcâile destul de tare.

Gemeni

Azi va trebui să suporți anumite condiții care nu sunt chiar pe placul tău, dar dacă vei izbucni, spunându-ți punctul de vedere, lucrurile nu vor fi în favoarea ta. Cei din jur nu sunt în toane bune, așa că e cazul să te abții de la criticile dure.

Rac

În sfârșit vei putea evada din cotidian, fiind cu gândul la vacanță și concediu. Este posibil să ieși undeva cu prietenii cu care nu te-ai mai văzut de multă vreme.

Leu

Ferește-te de un anturaj care îți strivește optimismul și starea pozitivă. Încearcă să stai în preajma oamenilor veseli și să petreci mai mult timp în natură.

Fecioară

O persoană care îți inspiră încredere e posibil să te inducă în eroare. De aceea, e important să verifici informațiile din mai multe surse.

Balanță

Este important să dorești să îți arăți adevărata valoare, fiind mândru că ești printre învingători. Nu e vorba de laudă, dar trebuie să recunoști că ambiția și perseverența ta au dat roade. Arată ce poți fără să îți pese ce cred cei din jur.

Scorpion

Alții care sunt mai puternici decât tine vor să te coordoneze și abuzeză de poziția lor. De frică să nu fi sancționat, ar trebui să te supui regulilor lor. Chiar dacă azi e vremea lor, îți va veni și ție timpul.

Săgetător

O persoană care apare azi în calea ta va încerca să te controleze. Este foarte important să nu îi dai atenție pentru că te va ghida pe o pistă falsă.

Capricorn

Ești fermecat de persoana iubită pentru că descoperi că îți seamănă în multe privințe. Dacă îl critici pe partener, trebuie să te gândești că e vorba de auto-critică pentru că sunteți la fel în gândire și exprimarea emoțiilor.

Vărsător

Dacă se ivește o situație neplăcută, nu e cazul să te lași pradă grijilor pentru că ele sunt doar în imaginația ta. Încearcă să nu iei azi decizii tranșante pentru că nu vei mai putea da înapoi.

Pești

Ai impresia că asupra ta s-au abătut toate relele și deși faci o mulțime de sacrificii, te-ai săturat. Pentru a nu lăsa frustrările să dospească, e timpul să te decizi dacă merită să tolerezi toate aceste lucruri în continuare.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x