Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Horoscopul zilei 17 ianuarie! A dat lovitura, nu glumă! O zodie are norc din plin de bani și în plan amoros

Berbecii și Taurii sunt cheltuitori din cale-afară astăzi!Fie pe cadouri pentru cei dragi, fie pe micile lor capricii, ei vor scoate bani din buzunar. O zodie, însă, va avea noroc în plan profesional. 

Berbecii și Taurii sunt cheltuitori din cale-afară astăzi!Fie pe cadouri pentru cei dragi, fie pe micile lor capricii, ei vor scoate bani din buzunar. O zodie, însă, va avea noroc în plan profesional.

Dragi CAPRICORNI, încercați să nu permiteți nimănui să va influențeze o decizie legată de locul de muncă. Faceți ceea simțiți, fără să cereți sfatul sau acordul cuiva.

Se anunță o veste importantă în plan profesional pentru VĂRSĂTORI. Noutățile vor veni ca o gură de aer pentru acești nativi.

PEȘTII sunt deschiși astăzi către nou și dezvoltare în ce privește cariera. Vor să încerce ceva nou și nu este exclus să se gândească serios la o reorientare.

BERBECII sunt tentați să cheltuiască bani fără măsură, pe lucruri de care nu au neapărată nevoie. Puțin mai multă chibzuință dacă nu vreți să rămâneți cu portofelul gol.

Cheltuitori sunt și nativii TAUR. Din recunoștință față de cineva drag, vor risipi aproape tot ce au pe un cadou foarte scump, dar cu mare însemnătate.

GEMENII își pot găsi un partener de afaceri sau un coleg de servicuu cu care să facă o echipă fantastică. Chimia dintre ei le va aduce rezultate foarte bune într-un proiect.

Nevoia de odihnă îi poate face pe RACI ușor irascibili la serviciu, acolo unde sunt tentați să stârnească un scandal din care vor ieși șifonați.

Succes și în plan profesional pentru LEI, nu doar în dragoste. Au șansa unei investiții valoroase, care le va spori substanțial veniturile pe viitor.

FECIOARELE sunt sfătuite să dea dovadă de mai mult curaj și asumare într-o decizie luată de curând în carieră. Cineva le critică pasul făcut și trebuie să își apere alegerea.

Nativii BALANȚĂ sunt foarte chibzuiți astăzi în plan financiar. Au cam aruncat cu bani în stânga și în dreapta în ultima vreme și încearcă să prioritizeze altfel cheltuielile.

SCORPIONII simt ceva în neregulă cu o alegere făcută de curând în plan profesional. Vor să mediteze asupra deciziei luate, că nu cumva să fie prea târziu dacă amână asta.

Nimeni nu îi întrece astăzi pe SĂGETĂTORI în pofta de viață și energia de a le face pe toate deodată. Au o zi foarte productivă la serviciu, dis de dimineață.

Recomandari