Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Horoscopul zilei 18 noiembrie 2020. Taurii trebuie să acorde o importanță mai mare sănătății, ce se întâmplă cu Gemenii

Luna în conjuncție cu Pluto te poate face azi mai irascibil și este greu să-ți gestionezi emoțiile și să nu acționezi impulsiv.

Luna în conjuncție cu Pluto te poate face azi mai irascibil și este greu să-ți gestionezi emoțiile și să nu acționezi impulsiv.

Antena 1

Berbecii clarific niște chestiuni delicate cu o femeie. Va exista tensiune în discuții, dar nu va rămâne loc pentru interpretări.

Taurii trebuie să acorde o importanță mai mare sănătății. Stresul, alimentația nepotrivită și munca, te pot afecta serios.

Gemenii vor să le demonstreze celor din jur că sunt cu mult superiori. Nu este recomandat nici să consumi timp, energie sau bani.

Nativii Rac trebuie să fie atenți la cum comunică cu cei din jur. Sunt șanse mari să te enervezi și să pornești discuții complexe.

Leii au de luat hotărâri importante în ceea ce privește o competiție din carieră. Nu mai sta pe gânduri și acționează.

Fecioarele trebuie să regleze ceva privind o mașină, o casă sau un teren, pe partea birocratică. Trebuie doar să te organizezi puțin mai bine.

Refuzurile nu vor lipsi în cazul Balanțelor, mai ales dacă sunt legate de străinătate. Nu trebuie să te îngrijorezi, este posibil să fie doar o eroare.

Scorpionii primesc o ofertă de job interesantă, pe care este bine să o accepte. Singura condiție este să verifici temeinic toate documentele.

Săgetătorii primesc vești legate de niște plăți restante și este cazul să nu le mai amâne.

Nativii Capricorn care au probleme de sănătate trebuie să fie extrem de grijulii în această perioadă. Nu te enerva și odihnește-te mai mult.

O relocare, o mutare sau o achiziție este nelipsită pentru Vărsători. Orice ai decide este de bun augur.

Peștii au liber la cumpărături. Nu eziat să cumperi ce ai nevoie, mai ales că este posibil să primești o veste bună în a doua parte a zilei.


Recomandari