Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Horoscop sâmbătă, 2 februarie 2019. Certuri cu persoana iubită pentru o zodie și mari bătăi de cap pentru altele

Horoscop 2 februarie 2019. Sâmbătă este o zi cu certuri cu persoana iubită pentru o zodie și cu o schimbare importantă pentru alta. Alți nativi vor fi nevoiți să facă unele eforturi pentru a repara o relație ori pentru a găsi un răspuns.  

Horoscop 2 februarie 2019. Sâmbătă este o zi cu certuri cu persoana iubită pentru o zodie și cu o schimbare importantă pentru alta. Alți nativi vor fi nevoiți să facă unele eforturi pentru a repara o relație ori pentru a găsi un răspuns.

Horoscop 2 februarie 2019. Pești

Peștii fac eforturi mari să repare relaţia stricată cu un prieten. Le este foarte dor de această persoană şi sunt dispuşi să accepe compromisuri pentru a o vedea mereu aproape.

Horoscop 2 februarie 2019. Berbec

Berbecii se bucură de un weekend minunat în doi. Au parte de toată afecţiunea şi atenţia partenerului, cum nu au mai avut de multă vreme.

Horoscop 2 februarie 2019. Taur

Taurii sunt intrigaţi de o întrebare la care e musai să găsească răspuns! Astrele îi sfătuiesc să îşi asculte instinctul şi vor găsi ceea ce caută.

Horoscop 2 februarie 2019. Gemeni

Gemenii sunt puţin îngrijoraţi din cauza comportamentului distant al partenerului de viaţă. Previziunile spun însă că este ceva trecător să nu îşi facă griji.

Horoscop 2 februarie 2019. Rac

Nativii Rac se pot trezi de dimineaţă cu o dorinţă aprinsă de schimbare. Vorbim de o schimbare de look, poate o reînnoire a garderobei sau chiar să cunoască oameni noi.

Horoscop 2 februarie 2019. Leu

Nativii Leu pot avea ceva discuţii cu persoana iubită, din cauza spaţiului personal. Au impresia că nu au suficientă intimitate, iar reproşurile lor îl vor pune pe partener pe gânduri.

Horoscop 2 februarie 2019. Fecioară

Nativii Fecioară au toate şansele să îi intre pe sub piele unei persoane foarte atrăgătoare şi ceva mai în vârstă decât ei. Astrele îi sfătuiesc chiar sî iniţieze ei o conversaţie mai îndrăzneaţă.

Horoscop 2 februarie 2019. Balanță

Balanțele pot fi orbite de prezenţa unei persoane noi în anturajul lor. Mare atenţie la cum faceţi pasul către această persoană spun astrele, pentru că. nu doar voi o doriţi.

Horoscop 2 februarie 2019. Scorpion

Scorpionii pot avea o discuţie decisivă pentru relaţia lor. Ar putea fi vorba de o mutare împreună sau de achiziţionarea unui bun comun.

Horoscop 2 februarie 2019. Săgetător

Săgetătorii sunt morocănoşi de dimineaţă. Nimic nu le intră în voie şi ar vrea să îşi anuleze toate planurile, însă o surpriză forte plăcută se întrevede în jurul serii.

Horoscop 2 februarie 2019. Capricorn

Capricornii pot pleca într-o călătorie în doi, unde să petreacă momentele de cuplu după care au tot tânjit, printre atât de multe lucruri de făcut.

Recomandari