Live acumiUmor
Prime Time 20:50Observator Special

Horoscopul zilei, 21 decembrie 2019. Nativii Vărsător își pot recăpăta locul de cuceritori ai zodiacului

Horoscop 21 decembrie 2019. Se spune că ochii nu mint niciodată, iar unele zodii o vor simți pe propria piele încă dinainte ca primele cuvinte să fie spuse.

Horoscop 21 decembrie 2019 - zodia SAGETATOR

SAGETATORII au unda verde de la astre sa isi deschida o afacere. Pare ca este pentru ei o perioada favorabila investitiilor si castigurilor.

Horoscop 21 decembrie 2019 - zodia CAPRICORN

CAPRICORNII asteapta cu sufletul la gura un raspuns important pentru cariera lor. Stau ca pe ghimpi si nu mai au rabdare sa afle daca le vor iesi planurile facute.

Horoscop 21 decembrie 2019 - zodia VARSATOR

Nativii VARSATOR isi pot recapata locul de cuceritori ai zodiacului, dupa ce o au avut o perioada in care nu i-a interesat deloc acest aspect.

Horoscop 21 decembrie 2019 - zodia PESTI

Chiar daca parerile lor sunt uneori acide si ii ranesc pe ei din jur, intr-un final, PESTII dovedesc ca au dreptate. Nu ar strica totusi si putina diplomatie, macar in relatiile cu familia.

Horoscop 21 decembrie 2019 - zodia BERBEC

BERBECI pot simti o stare de agitatie in preajma unui coleg de munca sau a cuiva din cercul lor de prieteni. Au multe in comun cu aceasta persoana si poate incepe sa se infiripe ceva.

Horoscop 21 decembrie 2019 - zodia TAUR

TAURII se trezesc cu o multime de treburi pe cap si cu foarte putin timp la dispozitie. Au de terminat treburi la serviciu, de tinut o promisiune facuta cuiva, nu au timp nici sa respire.

Horoscop 21 decembrie 2019 - zodia GEMENI

GEMENII trec printr-o perioada a transformarilor. In plan personal, poate fi vorba de o maturizare a relatiei amoroase, iar profesional, pot obtine un job mult mai bun.

Horoscop 21 decembrie 2019 - zodia RAC

Nativii RAC traiesc o dilema. Ceva nu pare a fi in regula in relatia lor si nu stiu cum sa faca sa scape de nelamuriri. O discutie directa este cea mai buna idee.

Horoscop 21 decembrie 2019 - zodia LEU

LEII se simt lasati pe locul 2 in familie sau de catre partener, iar asta nu le place deloc, ei fiind firi mereu incentrul atentiei. Este doar o etapa trecatoare, spun astrele.

Horoscop 21 decembrie 2019 - zodia FECIOARA

Pentru FECIOARE, vacanta de sfarsit de an vine mai devreme. Nu au nici cea mai mica dispozitie pentru altceva decat relaxare, distractie si clipe frumoase in sanul familiei.

Horoscop 21 decembrie 2019 - zodia BALANTA

BALANTELE incearca sa isi faca o imagine falsa in fata cuiva, din dorinta de a impresiona. Se pot lauda cu lucruri pe care nu le-au facut, iar minciuna, dragi nativi, are picioare scurte.

Horoscop 21 decembrie 2019 - zodia SCORPION

SCORPIONII trebuie sa isi mai indrepte atentia si asupra carierei, nu doar sa fie preocupati de hobby-uri. Altfel, risca sa piarda lucruri esentiale.

Recomandari