Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

Horoscop 21 februarie 2019. Zodia Fecioară pierde bani! Previziunile zilei de joi

Horoscop 21 februarie 2019. Zodia Fecioară pierde bani! Previziunile zilei de joi și avertismentul astrelor pentru pentru zodii. Ce anunță horoscopul zilnic pentru: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Pești.

horoscop

Horoscop 21 februarie 2019. Zodia Fecioară pierde bani! Previziunile zilei de joi și avertismentul astrelor pentru pentru zodii. Ce anunță horoscopul zilnic pentru: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Pești.

Horoscop Dragobete 2019. Ce zodii suferă din dragoste de Ziua Iubirii

Horoscop 21 februarie 2019 Berbec

Datorită poziției stelelor, Berbecul va avea o zi foarte productivă la lucru, iar panta ascendentă pe care o traversează îi va deschide porțile către orizonturi necunoscute în carieră, ceea ce va fi o provocare pentru Berbec dacă își va juca bine cărțile. Este momentul să fie decisiv și perseverent pentru a avea succes la locul de muncă. Deși Berbecul va găsi timp să-i ajute pe oameni, să le ofere sfaturi și sprijin, problema o va întâmpina la nivel emoțional, când o iubire a trecutului duce la eliminarea sentimentelor pe care crede că le-a depăsit. Va fi un test care va pune la indoială anumite emoții, își poate face speranțe false și și-ar putea distruge o relație solidă. În ciuda sănătătii stabile din această zi excesul de energie al zodiei Berbec va putea provoca o anumite tensiuni.

Horoscop zilnic 21 februarie Taur

Astăzi vor trăi dezamăgiri la locul de munca, ceea ce ar putea fi contraproductiv, deoarece le vor fi afectate performanțele. Planurile cu prietenii vor fi ideale pentru a vă deconecta de rutină și pentru a vă bucura de viață. Starea de spirit ar putea fi astfel influențată în bine, veți avea parte de suprize la capitolul dragoste. Sănătatea emoțională a Taurului este instabilă și trebuie să acționeze asupra emotiilor pentru a evita prăbușirea.

Horoscop 21 februarie Gemeni

Nesiguranța locului de munca cu care Gemen încep ziua va avea un impact nefast pentru seria de decizii proaste care va urma. Cei nascuti sub acest semn zodiacal se vor simți neîmpliniți. Astrologii le recomandă Gemenilor un control al temperamentului, evitând argumente inutile, în special cu cuplu. Au nevoie să alimenteze corect, deoarece sănătatea este la cote joase.

Horoscop Rac, 21 februarie 2019

Se pare că ai ales deja să fii rațional, să îți păstrezi luciditatea chiar și atunci când îți permiți să te lași dus de văl, visând cu ochii deschiși. Dar păstrează-ți pentru tine reacțiile, nelăsându-te pradă instinctului de moment atunci când cineva are ceva de împărțit cu tine. Supărarea nu îți este de folos, de asemenea, nici furiile. Tensiuni în raport cu figurile autoritare de la serviciu sau de acasă.

Horoscopul zilei de joi pentru zodia Leu

O zi plină la locul de muncă. Se va lucra sub presiune pentru a închide situația cu rezultate bune. Leii își iau angajamente care le vor aduce noi oportunități și succes în carieră. La capitolul dragoste, ar fi bine să se bucure de paartenerii lor și să lăse lucrurile să meargă de la sine, până a lua o decizie definitivă. Sănătatea este la cote maxime, astfel încât Leii se vor simți mai energici ca niciodată.

Ce anunță horoscopul de joi pentru Fecioară

Fecioarele vor avea o zi complicată, la capitolul bani. Atitudinea arogantă a celor născuți sub acest semn al Zodiacului le va afecta planurile cu prietenii, determindu-i pe oameni să se distanțeze de ei. La capitolul dragoste, Fecioara renunță la frica de angajamente și începe o noua etapa de viață cu partenerul sau. Sănătatea fizică a Fecioarei este stabilă, dar din punct de vedere emoțional nu va fi așa.

Horoscop zodia Balanță, 21 februarie 2019

Balanțele trăiesc o instabilitate la locul de muncă, care le-ar putea afecta performanța, în cazul în care nu se concentrează pe obiectivele lor. La nivel personal, aceasta va fi o zi foarte activă, . Pe seară sunt recomandate plimbarile lungi. Le vor ajuta să aibă o vitalitate de invidiat.

Horoscop Scorpion, 21 februarie

Dacă intenționați să faceți schimbări în casă, acum este momentul, pentru că va puteți bază pe ajutorul celor din jur. Horoscopul va recomanda să nu va enervați dacă cineva, din prea mult zel, va bate la cap cu tot felul de sfaturi. Evitați ceartă cu orice preț!

Horoscop 21 februarie Săgetător

Azi nu este recomandabil să va programați treburi importante, pentru că pot surveni evenimente neprevăzute. Dimineață aveți de alergat pentru a rezolvă câteva probleme ale casei. Eforturile va sunt încununate de succes, inclusiv într-o chestiune financiară.
Horoscopul zilei va recomandă să va ascultați numai intuiția.

Horoscop 21 februarie Capricorn

Este o zi favorabilă activităților legate de cămin și de afaceri. Acum este momentul să va puneți ideile în practică, mai ales că beneficiați și de ajutorul familiei. Aveți ocazia să faceți transformări în casă. Este o zi în care este indicat a asculta ceea ce superiorii vă spun,

Horoscop 21 februarie Vărsător

Nu vor fi momente otrivite pentru Vărsător pentru a face față provocărilor la locul de muncă, deși, pe termen lung, Vărsătorul va avea abilitatea de a-l face să reușească în carieră. Starea de spirit nu va fi cea mai bună pentru a socializa, astfel încât Vărsătorul se va distanța ușor de cei din jur.. Sănătatea Vărsătorului va fi afectată de dezechilibrul din ultimele zile și dorește să ia pauză de la tot și toate.

Horoscop 21 februarie Pești

O perioadă dificilă pentru nativi să depășească cu succes unele probleme de la lucru. Încrederea în sine va fi cheia pentru a-și îmbunătăți aptitudinile și abilitățile, mptov pentru care Pestii vor găsi o modalitate de a rezolva cele mai bune aceste probleme și să se îndrepte spre noi orizonturi profesionale. Deși adevărul doare, este timpul ca cei născuți sub acest semn al Zodiacului să fie cinstiți cu ei înșiși, să se simtă liberi, în relația cu partenerii de viață. Nervii și tensiunile le-ar putea distruge sănătatea Pestilor.