Horoscopul zilei 21 septembrie. Această zodie s-ar putea scălda în bani!

Acum pe final de saptamana, norocul pare sa le surada nativilor Rac. Află ce-ți rezervă horoscopul zilei de vineri, 21 septembrie, pentru zodia ta! 

Acum pe final de saptamana, norocul pare sa le surada nativilor Rac. Află ce-ți rezervă horoscopul zilei de vineri, 21 septembrie, pentru zodia ta!

Fecioarele vor da zor să termine activiăţile solicitante din program, pentru a se relaxa apoi în familie.

****

Balanţele şi critica NU merg bine împreună astăzi. Se întrevăd ceva tensiuni cu cei din jur din cauza atitudinii lor deloc prietenoase.

****

Scorpionii se vor axa astăzi pe rezolvarea problemelor familiale. Sunt în mare formă, aşa că vor termina totul rapid.

****

Săgetătorilor le merge bine atât în plan profesional cât şi în cel emoţional. Pozitivismul lor atrage numai lucruri benefice lor.

****

Capricornii vor fi copleşiţi de o stare de leneveală. Cu greu se vor mobiliza. Se întrevăd ceva sancţiuni din acest motiv.

****

Vărsătorii vor da frâu liber creativităţii şi imaginaţiei şi vor reuşi să pună bazele unui proiect personal mult dorit.

****

Peştii NU se dau în lături de la nimic. Chiar dacă NU vor avea o zi uşoară, se vor strădui şi vor face faţă tuturor activităţilor.

****

Berbecii vor avea parte de ceva controverse în mediul profesional, însă vor da dovadă de stăpânire de sine şi de calm şi vor reuşi să aplaneze situaţiile tensionate.

****

Taurii vor respira uşuraţi astăzi. Randamentul şi eficienţa lor îi vor ajuta să termine un proiect dificil.

****

Gemenii sunt distraţi, cu capul în nori, însă când vine vorba de lucruri serioase, îşi dau toată silinţa să-şi facă datoria.

****

Pentru Raci se va ivi oportunitatea implicării într-o afacere profitabilă. Pe seară, o veste neaşteptată îi va bucura nespus.

****

Iar Leii vor avea o zi bună în plan profesional. Rezultatele favorabile ALE unei lucrări le vor da multe satisfacţii.

Ultimele știri