Căutare Live

Horoscopul Zilei 22 iulie 2019! O zi plină de reușite și colaborări!

Berbec: O prima parte a zilei destul de liniștită și gășiți timp să povestiți, să rememorati întâmplări din concediu sau excursii, să arătați ori să priviți poze. Multă agitație după orele prânzului: telefoane, urgențe, este nevoie de voi sau de un sfat, de o soluție sau idee.

Berbec: O prima parte a zilei destul de liniștită și gășiți timp să povestiți, să rememorati întâmplări din concediu sau excursii, să arătați ori să priviți poze. Multă agitație după orele prânzului: telefoane, urgențe, este nevoie de voi sau de un sfat, de o soluție sau idee.

Taur: Rezolvări și randament maxim la orele dimineții. O semnătură și un acord obținute fără așteptare sau consum nervos. Este posibil să primiți un telefon din partea cuiva destul de interesat să finanțați o tranzacție imobiliară. Vă înțelegeți la împărțirea unei moșteniri.

Gemeni: Este posibil să vă intre în cont niște bani astăzi sau în ziele următoare și vă acoperiți niște cheltuieli pe care le-ați făcut recent. Ar fi un moment de inspirație să faceți un cadou persoanei iubite sau celei pe care vreți să o cuceriți.

Rac: Început de săptămână destul de aglomerat. Fie abordați un proiect la care v-ați gândit de mult timp, fie apare vreo urgență din partea șefului sau a unui client important. Nu e cazul să refuzați o propunere pentru că poate fi șansa dumneavoastră de reușită!

Leu: Poate v-au venit zilele trecute niște idei mai deosebite și încercți să le rafinați și să le puneți în aplicare. Nu este exclus să primiți o invitație în zilele următoare. Ar putea fi vorba și de o delegație, deplasare în interesul serviciului

Fecioară: Va trebui să fiți pe fază! E posibil să apară o oportunitate pentru voi, o șansă sau o propunere care nu așteaptă prea mult un răspuns din partea voastră. După lămurirea unei situații este posibil să aflați că aveți de plată o sumă mai mică sau că aveți de recuperat niște bani.

Balanță: Este posibil să trebuiască să vă prezentați în fața șefului cu o situație sau poate chiar cu o analiză, idei sau propuneri. E posibil să vă caute un angajator să știe dacă sunteți interesat de interviu și de job.

Scorpion: Dorințe și nevoi crescute la fel ca și ambițiile voastre! Interes pentru un spor al veniturilor în perioada următoare pentru un job care să vă pună în valoare mai bine experiența și cunoștințele.

Săgetător: Zile bune pentru voi în plan financiar. Este posibil să obțineți o sponsorizare sau să vi se acorde o reducere consistentă. Veți avea parte de o călătorie în altă localitate sau în altă țară pentru o perioadă.

Capricorn: Ar putea reveni la normal o relație profesională sau chiar sentimentală după o divergență avută zilele trecute. Este posibil chiar să vi se ceară cuze, să vi se ceră un sfat sau poate niște lămuriri.

Vărsător: O zi destul de aglomerată pentru voi! Aveți prea puțin timp pentru socializare sau discuții tihnite. Ați putea fi puși în gardă în ceea ce privește demararea unui proiect ce a suferi amânări sau care se află în desfășurare. Vești pe măsura dorințelor voastre!

Pești: Farmec, energie, bună dispoziție, inspirație! Vă este la îndemână să reparați o relație, să convingeți pe cineva că meritați o șansă și să vă cunoașteți mai bine, doar dacă sunteți liberi! Motive de satisfacție! A dat roade o dietă sau un regim!

Horoscop săptămânal 22 - 28 iulie 2019. Bani mulți și fericire pentru Berbec... Ești născut pe 1, 10, 19 sau 28 ale lunii? Mihai Voropchievici îți spune totul despre numărul tău psihic...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Parteneri
Lipii grecești pentru gyros. Lipii pufoase preparate pe plită sau la tigaie
Catine.ro
Ultimele știri
x