Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 23 decembrie 2019. Bani neașteptați pentru o zodie! Vărsători și Peștii riscă certuri înainte de Crăciun

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 23 decembrie 2019. Balanțele au suficienți bani pentru tot ce le poftește inima în această perioadă, iar Vărsătorii și Peștii ar putea isca conflicte, înainte de sărbători.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 23 decembrie 2019. Capricornii

Capricornii vor avea energie. Folosiți-o în avantajul vostru, dar nu uitați să oferiți o mână de ajutor, pentru că recompensele se vor întoarce de două ori mai repede și mai voluminoase.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 23 decembrie 2019. Vărsător

Acești nativi s-au concentrat mai mult pe sectorul relațiilor. Fie că este vorba despre cele din trecut, prezent sau chiar viitor, aveți tendința să nu comunicați atât de bine cu cei dragi. Este sezonul cadourilor, iar cel mai frumos ar fi să vă deschideți inima!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 23 decembrie 2019. Pești

Peștii sunt și ei ușor introvertiți și preferă să plănuiască totul pe cont propriu. Ar fi bine să vă schimbați atitudinea, dacă nu vreți să împodobiți singuri bradul.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 23 decembrie 2019. Berbec

Pentru Berbeci, pasiunea este motorul ce face totul să funcționeze perfect. Indiferent dacă vorbim de locul de muncă, relații sau bani, astrele vă sfătuiesc să puneți tot sufletul în activitățile de astăzi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 23 decembrie 2019. Taur

Taurii nu ar trebui să se extenueze la serviciu. Puteți să amânați o parte din sarcini și să vă puneți pe voi pe primul loc, pentru că o minte liniștită vine cu soluții și planuri mai bune.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 23 decembrie 2019. Gemeni

Nativii Gemeni sunt plini de energie și, din fericire pentru ei din jur, vor sări în ajutorul tuturor, vor rezolva probleme și nu vor ezita să lucreze câteva ore în plus. Aveți voie să vă suprasolicitați azi, pentru că recompensele vor veni numaidecât.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 23 decembrie 2019. Rac

Racii se implică astăzi mai mult în activități romantice. Vreți cu orice preț să fiți partenerul ideal, iar asta îi va face pe cei dragi fericiți, așa că spor la surprize!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 23 decembrie 2019. Leu

Leii vor fi somnoroșii zodiacului. Nu aveți chef de nimic, totul vi se pare mult prea greu de făcut șio veți alege să nu faceți nimic. Încercați să vă mobilizați puțin și măcar să alcătuiți lista de cumpărături.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 23 decembrie 2019. Fecioară

Distracție, voie bună și provocări la tot pasul pentru Fecioare! În special pentru nativii singuri, care sunt foarte bine aspectați pe plan sentimental.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 23 decembrie 2019. Balanță

Balanțele sunt foarte bine aspectate pe partea financiară, așa că nu ezitați să cumpărați decorațiuni scumpe! Investițiile vă vor aduce numai vești bune în cont.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 23 decembrie 2019. Scorpion

Scorpionii au o putere incredibilă asupra celor din jur astăzi. Nu abuzați de ea și încercați să gândiți strategic fiecare mișcare, iar rezultatele pot fi impresionante.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de luni, 23 decembrie 2019. Săgetător

Săgetătorii sunt dornici de aventură. Sesiunile de cumpărături nu se pun la socoteală, așa că ar trebui să cumpărați un bilet și să riscați. Momentele frumoase vin pe neașteptate.

Recomandari