Horoscopul zilei 24 septembrie 2020. Racii sunt agasați cu întrebări

Ziua de azi trebuie musai îndulcită având în vedere ce se întâmplă cu astrele. Astăzi putem fi agresivi verbal și e posibil să dăm rapid în clocot.

Horoscopul zilei 24 septembrie 2020. Racii sunt agasați cu întrebări

profimedia

Suntem agitați, ușor haotici, și cei mai mulți dintre noi se vor simți bine abia după ce își vor vărsa furia.

Berbec

Știi atât de bine ce îți dorești încât nu ești dispus să dai nici măcar un milimetru înapoi, așa că nu rămâne decât un pas până la o ceartă. Totul ar putea decurge bine dacă nu ai mai lua lucrurile atât de personal.

Taur

În trecut te-a enervate ceva la locul de muncă și acum abia te abții să nu răbufnești. Ești foarte atent la detalii și sunt șanse mari să anticipezi tot ce ar putea ieși prost.

Gemeni

Partenerul are ceva de comentat la adresa prietenilor tăi sau invers, pe tine te scoate din sărite anturajul partenerului. Conversațiile de azi sunt destul de neplăcute.

Rac

Dacă nu pui limită, oamenii dragi te vor agasa cu pretențiile lor. Pur și simplu nu înțeleg că ești deja stresat cu problemele de muncă. La urma urmei nu este treaba ta să mulțumești pe toată lumea.

Leu

Ai multe motive de nemulțumire astăzi asta pentru că planurile de călătorie pe care le-ai făcut acum ceva vreme îți sunt date peste cap, iar o chestiune juridică este în defavoarea ta.

Fecioară

Banii sunt mărul discordiei azi, mai exact felul în care manageriază partenerul veniturile voastre commune.

Balanță

În cuplu pot ieși scântei, se vor arunca vorbe grele sau chiar jigniri. Nicu cu asociații sau colegii lucrurile nu stau chiar roz. Este aproape imposibil azi să ajungeți la un numitor comun.

Scorpion

În agenda s-au adunat tot felul de lucruri care te epuizează și ca și cum nu era suficient mai ai de-a face și cu o persoană invidoasă sau geloasă.

Săgetător

Un prieten poate avea o atitudine total nepotrivită sau e posibil să întreacă limita când își dă cu părerea despre tine, sau chiar despre relația sau copii tăi.

Capricorn

Mai ales azi nu uita că graba strică treaba. Dacă membrii familiei au ceva de comentat la adresa jobului tău, încearcă pur și simplu să ăi ignori.

Vărsător

Poți întâmpina probleme cu transportul sau să te trezești prins într-o discuție contradictorie. Mai amuzant este că astăzi poți să îți contrazici principiile de unul singur.

Pești

Cineva te poate pune în situația în care să tea peri și, de asemenea, nu e exclus să îți fie teamă să rămâi fără niște bani.

Ultimele știri