Căutare Live

Horoscop joi, 29 noiembrie. O zi de foc pentru o zodie și bani neașteptați pentru altele

Horoscop joi, 29 noiembrie. Ziua de joi pare să fie foarte solicitantă din punct de vedere profesional pentru nativii zodiei Pești. Acești nativi nu vor avea timp nici măcar de o cafea. Au atât de multe sarcini de îndeplinit astăzi încât nu vor sa rateze nici măcar o secundă. 

Horoscop joi, 29 noiembrie. Ziua de joi pare să fie foarte solicitantă din punct de vedere profesional pentru nativii zodiei Pești. Acești nativi nu vor avea timp nici măcar de o cafea. Au atât de multe sarcini de îndeplinit astăzi încât nu vor sa rateze nici măcar o secundă.

Horoscop joi, 29 noiembrie. Săgetător

Săgetătorii îşi vor dedica ziua jobului. Cât e ziua de lungă sunt puşi pe treabă şi NU vor să lase lucrurile neterminate. Însă ambiţia lor NU va fi trecută cu vederea.

Horoscop joi, 29 noiembrie. Capricorn

Dragi Capricorni evitaţi să cheltuiţi sume mari de bani în această zi. Este posibil să pierdeţi mai mult decât câştigaţi.

Horoscop joi, 29 noiembrie. Vărsător

Dragi Vărsători vă atrage tot ceea ce este frumos şi scump, aşa că dacă NU sunteţi dispuşi la cheltuieli mari, staţi departe de magazine.

Horoscop joi, 29 noiembrie. Pești

Energia Peştilor este la cote maxime. Se vor implica în tot felul de evenimente şi s-au ambiţionat să rezolve totul până diseară.

Horoscop joi, 29 noiembrie. Berbec

Dragi Berbeci se anunţă o zi plină. Multe telefoane, şedinţe şi proiecte noi sunt în agenda voastră astăzi.

Horoscop joi, 29 noiembrie. Taur

Taurii vor scoate astăzi nişte bani din puşculitţă pentru a le pregăti o surpriză celor dragi. Poate îi vor scoate la o plimbare, într-un club sau la un film.

Horoscop joi, 29 noiembrie. Gemeni

Şi Gemenii vor sparge puşculiţa astăzi! Vor cumpăra nişte decoraţiuni interioare, pentru a da o notă de modernism apartamentului, şi pentru a se simţi şi mai confortabili acasă.

Horoscop joi, 29 noiembrie.

Dragi Raci, astăzi o să puteţi semna şi acele acte care zăceau pe biroul şefilor şi o să vă puteţi atinge un obiectiv major.

Horoscop joi, 29 noiembrie. Leu

Dragi Lei este posibil să vă intre în cont şi acei bani de la care vă luaserăţi adio şi o să vă mişcaţi cu o mai mare lejeritate printre rate, facturi şi alte costuri zilnice.

Horoscop joi, 29 noiembrie. Fecioară

Pe plan financiar începe să va surâdă norocul dragi Fecioare. Puteţi câştiga o sumă frumoasă de bani, dacă vă hotărâţi să colaboraţi într-o afacere.

Horoscop joi, 29 noiembrie. Balanță

Balanţele sunt pregătite să îşi stabilizeze situaţia financiară. Fie că pun bazele unei afaceri sau îşi vor renegocia contractul de muncă, urmează o perioadă importantă în acest plan.

Horoscop joi, 29 noiembrie. Scorpion

Scorpionii se concentrează astăzi pe obţinerea unui contract important, muncesc mult, de aceea NU sunt vorbăreţi şi nici prea sociabili.

Horoscop miercuri, 28 noiembrie. Ghinion teribil pentru o zodie. Va trebui să bage mâna adânc în buzunar!... Horoscop 29 noiembrie. Peștii, susținuți de astre în carieră! Au succes uriaș...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x