Căutare Live

Horoscopul zilei 3 octombrie 2020. Fecioarele sunt geloase, vezi ce se întâmplă cu Peștii

Află previziunile astrale pentru 3 octombrie 2020 și citește horoscopul zilnic prezentat de Cafe Astrology.

Care sunt previziunile astrale. Horoscopul zilei de 3 octombrie 2020

Profimedia

Berbec

Tânjești la siguranță și stabilitate, iar familia și viața de acasă sunt vitale pentru sentimentele de pace și fericire. E o zi în care te străduiești să dai dovadă de corectitudine în relațiile cu ceilalți.

Taur

Nevoile tale interioare tind să fie reflectate de manifestări externe și invers. Evenimentele zilei ajută la creșterea nivelului de încredere și fericire pentru nativii din Taur.

Gemeni

Conexiunile pozitive cu ceilalți se vor face destul de ușor astăzi. Popularitatea personală a nativilor ajută la menținerea conflictelor la un nivel minim.

Rac

O zi în care banii, cadourile și recompensele se îndreaptă către tine. Nativii din Rac au o perioadă în care sunt mai legați ca oricând de sentimentele lor și acest lucru îi ajută să ia decizii.

Leu

Dacă vă alocați azi timp pentru animalele de companie sau persoanele importante, veți contribui la un echilibru interior mai mare și vă veți asigura că nu neglijați aspectele cu adevărat importante din viața voastră.

Fecioară

Sentimentele de gelozie și posesivitatea sunt accentuate azi, iar aceste emoții sunt direct proporționale cu frica de a pierde ceva sau pe cineva important din viața voastră. Grijă mare la cum puneți problema!

Citește și
laurentiu reghecampf la costum
Laurențiu Reghecampf a apărut în public cu iubita sa, Corina "Bilcon" Caciuc. Cum i-au surprins paparazzi
Laurențiu Reghecampf a apărut în public cu iubita sa, Corina "Bilcon" Caciuc. Cum i-au surprins paparazzi
raluca si ion de la mireasa cand se tin de mana
S-a scris că mama lui Ion este educatoarea fiicelor Gabrielei Cristea. Care e adevărul
S-a scris că mama lui Ion este educatoarea fiicelor Gabrielei Cristea. Care e adevărul
Colaj cu vânt și ninsoare
Alertă meteo! Cod galben de vreme rea. În ce zone sunt așteptate ninsori viscolite în următoarea perioadă
Alertă meteo! Cod galben de vreme rea. În ce zone sunt așteptate ninsori viscolite în următoarea perioadă
Mai multe articole

Balanță

Un gest minuscul poate declanșa tot felul de emoții puternice! Dacă vă treziți cu sentimentul unei dureri mai vechi, trebuie să apelați la puțină introspecție și tactici de vindecare.

Scorpion

Azi te simți generos, iar cei din jur îți întorc favoarea. Este posibil să primești sprijin financiar sau cadouri speciale, deci nu-ți rămâne decât să te bucuri de desfășurarea zilei.

Săgetător

Șansa de îmbunătățire a relațiilor prin comunicare poate apărea astăzi, în a doua jumătate a zilei. Nativii sunt dispuși să depună efortul pentru a face o relație să funcționeze.

Capricorn

Cooperarea aduce recompense speciale și este o zi bună pentru a face alianțe. Anumite zone dezechilibrate ale vieții se stabilizează, astfel că până la finalul serii aveți parte de o mulțime de satisfacții.

Vărsător

Este o zi bună pentru studiu și analiză. Faceți un bilanț al vieții pentru a vă pregăti pentru luna în curs, examinați trecutul și planificați pentru viitor.

Pești

În general, nu este o zi propice pentru a găsi un nou partener de dragoste. Nativilor li se recomandă să pună mai degrabă accentul pe aspectele materiale, în detrimentul celor personale.

Previziuni și ghicit în cărți de tarot. Ce ne așteaptă în octombrie 2020 și care e vibrația lunii... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri