Căutare Live

Horoscopul zilei 5 Aprilie 2018. Pentru o ZODIE, banii și dragostea vin mână-n mână: Va fi invidiată de toți. Tu ești?

Horoscopul zilei de joi, 5 aprilie. Iată ce-ți rezervă astrele pentru zodia ta:

Horoscopul zilei de joi, 5 aprilie. Iată ce-ți rezervă astrele pentru zodia ta:

Berbec

Poate este momentul sa faceti un scurt bilant ca sa vedeti daca lucrurile evolueaza asa cum ati dorit in acel proiect in care v-ati pus toate sperantele. Aflati poate ca veti fi liber sa plecati la drum mai devreme decat ati estimat.

Taur

Posibila surpriza din partea partenerului de viata: o suma de bani la care nici acesta nu se astepta si veti astepta sarbatorile mai linistiti. Si poate faceti apoi rezervare pentru excuria pe care v-o doreati, dar nu o credeati posibila.

Gemeni

Veti trece peste un dus rece de mai zilele trecute si veti incerca sa reconstruiti o situatie, o relatie, sa refaceti un plan. Se intrevede poate o alta cale de a finanta un proiect la care nu vreti sa renuntati, aflati cand vi se va face o plata al carei termen a fost amanat.

Rac

Sunt posibile schimbari in plan profesional sau al afacerilor in saptamanile urmatoare: aflati ca veti fi beneficiarul unor reorganizari de la locul de munca, primiti rezultatul unui interviu de angajare, sunteti invitati sa va intalniti pentru semnarea unui contract.

Leu

Un plus de realism dupa entuziasmul de mai zilele trecute: veti sti ce aveti de facut ca sa nu ratati o oportunitate, aflati tematica unui examen poate, lucrurile pe care trebuie sa le finisati inainte de a va prezenta la o expozitie.

Fecioara

Griji si interes pentru sume pe care le mai aveti de primit; posibil sa aflati data la care vi se va face o plata. Pregatiti poate o surpriza copiilor vostri: o excursie, o iesire la teatru sau la cinema ori ajungeti intr-un loc in care au mai fost, dar de care nu s-au saturat.

Balanta

Politicosi si expeditivi, se poate sa amanati pe saptamana viitoare o negociere sau pentru momentul in care ambele parti vor fi disponibile. Ar putea veni partenerul de viata cu o veste buna legata de o promovare a sa ori de afaceri si ati avea un motiv de sarbatoit.

Scorpion

Intalniri si discutii placute, poate o sedinta cu o atmosfera mai relaxata fata de zilele trecute, acum ca ati depasit cu totii un hop. Ar vrea cineva sa va fie de folos, sa va ofere un sfat, dar se pare ca nu are la indemana toate datele situatiei.

Sagetator

Treceti cu destula usurinta peste ceva ce vi s-a parut o lipsa de incredere in ideile sau in calitatile voastre, continuati un plan sau un vis. Raspundeti cu entuziasm unei invitatii sa va revedeti la un suc, dat fiind contextul sau persoana in cauza.

Capricorn

Va dau tarcoale amintiri, vise, intamplari din trecut pe care le-ati asociat poate cu intamplare recenta. Va prinde bine o vorba buna, un exemplu, discutia cu vreunul dintre parinti ori cu cineva foarte apropiat pe care il stiti de multa vreme.

Varsator

O zi aglomerata, dar spornica, in care duceti la bun sfarsit multe situatii aflate in faza finala. Se poate sa primiti acum acea prima de obiectiv care vi s-a promis candva sau un alt fel de recunostinta, de multumire pentru sprijinul acordat.

Pesti

Se pot auzi ecouri ale unui succes al vostru recent, al unei propuneri sau luari de pozitie. Nu este momentul sa fiti modesti, ci mai degraba sa insistati, sa faceti tot ce depinde de voi pentru a schimba in bine cursul unui proiect, deciziile intr-un colectiv.

Cele 4 zodii care au o cruce grea de dus în viață. Le va fi cumplit!... 5 zodii care ajung pe culmile succesului până la sfârșitul lui aprilie...
Parteneri
Efectele consumului de hamsii. Ce spun cele mai recente studii ale nutriționiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x