Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Horoscopul Zilei, 7 octombrie 2020. Nativii berbec au probleme cu banii

Astăzi ne putem aștepta la vești zguduitoare și nu stăm prea bine nici la capitolul comunicare.

Horoscopul Zilei, 7 octombrie 2020. Nativii berbec au probleme cu banii

profimedia

Ne răzgândim des și ne putem trezi în mijlocul unor scandaluri care pornesc de la bani.

Berbec

Veștile despre bani nu sunt astăzi dintre cele mai plăcute. Dimpotrivă, ele pot aduce mult stres. Este indicat să îți plănuiești bugetul cu mare atenție.

Taur

Nu ai deloc răbdare astăzi, mai ales cu cei care se comportă imatur sau impulsiv. Situația ta financiară sau a partenerului poate dăuna relației. Banii au creat o prăpastie între tine și cei dragi.

Gemeni

Există o predispoziție să te stresezi, să îți faci tot felul de gânduri negre și să pierzi vremea inutil. Pur și simplu acceptă că nu totul merge conform planurilor tale.

Rac

Dacă vei fi provocat va fi dificil să nu îi spui unui preten ce crezi despre el de fapt. Dacă un fost iubit se amestecă în alegerile tale amoroase, este rețeta sigură către scandal.

Leu

Din punct de vedere professional, s-ar putea să vrei să o iei într-o direcție nouă, dar se pare că familia va proiecta asupra ta tot felul de frici. Nici tu nu prea știi ce să alegi.

Fecioară

Elemental surpriză nu va lipsi azi nici din viața ta. Anumite discuții sau mailuri te pot lua pe nepregătite îți pot da programul peste cap.

Balanță

Azi te poți confrunta cu foarte multe frici, scene de gelozie și reproșuri ce pornesc de la bani. Veniturile le vor da multor Balanțe motive de insomnii.

Scorpion

Așteaptă-te să fi contrazis sau invers, tu să fi cel care are ceva de comentat pe orice temă. Dacă o persoană te lasă baltă, nu dispera. Până la urmă nu este prima data când te bazezi doar pe tine.

Săgetător

În urma unor conversații sau analize de sănătate, nu ține cu dinții de un anumit rezultat. Este mai bine în această perioadă să lași lucruile să vină de la sine.

Capricorn

Asigură-te că ai mai multe alternative de a câștiga bani și că veniturile tale vin din surse multiple. Nu te grăbi să spui că este imposibil.

Varsător

Azi cei apropiați îți pot reproșa că ești rece și indiferent. Poate că în ultima vreme ai muncit exagerat de mult și familia s-a simțit neglijată.

Pești

Pe cât posibil încearcă azi să nu te ghidezi după presupuneri și evită remarcile sarcastice. Unii Pești pot stârni o furtună de insulte.

Recomandari