Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 septembrie 2019. Veste extrem de bună pentru Fecioare! Romantism și fiori pentru o altă zodie

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 septembrie 2019. Nativilor în zodia Fecioară le este rezervată o veste extraordinar de bună, în timp ce o altă zodie se va bucura de momente de romantism ce le vor da fiori. 

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 septembrie 2019. Nativilor în zodia Fecioară le este rezervată o veste extraordinar de bună, în timp ce o altă zodie se va bucura de momente de romantism ce le vor da fiori.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 septembrie 2019. Fecioară

Se anunță o zi foarte aglomerată pentru nativii Fecioară, dar nici armonia nu lipsește. Aceștia vor primi o veste bună din partea unei persoane dragi, în a doua parte a zilei.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 septembrie 2019. Balanță

Nativii zodiei Balanță vor fi surprinși de un gest romantic din partea unei persoane pe care o admiră în secret.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 septembrie 2019. Scorpion

Schimbările de la locul de muncă le pot afecta Scorpionilor începutul de weekend. Însă, vor face față cu brio provocărilor, dacă vor adopta o atitudine pozitivă.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 septembrie 2019. Săgetător

Nativii Săgetător sunt printre favoriții zodiacului în ceea ce privește dragostea. Dacă vreți să petreceți ziua cu persoana iubită, plănuiți o excursie romantică în secret, ca să o surprindeți.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 septembrie 2019. Capricorn

Capricornii nu sunt atât de bine aspectați din punct de vedere financiar. Le este recomandat să încerce să evite investițiile. În zona profesională totul le merge strună în relație cu șefii și colegii.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 septembrie 2019. Vărsător

Este ziua perfectă în care Vărsătorii să pună accent pe relații, fie ele romantice sau nu. Schimbul de idei îi va inspira pentru restul weekendului.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 septembrie 2019. Pești

Peștii pot fi luați prin surprindere de șansa la o călătorie. Le este recomandat să o accepte, chiar dacă nu au bagajele făcute.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 septembrie 2019. Berbec

Pentru Berbeci, este o zi benefică dacă vor să semnez un contract. Acestor nativi le merge bine, de altfel, pe toate planurile.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 septembrie 2019. Taur

Pentru nativii Taur, o schimbare este benefică. Încercați să ieșiți din rutina zilnică sau să faceți ceva diferit, fie vorba și doar de mutarea biroului din sufragerie în curte.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 septembrie 2019. Gemeni

Gemenii trebuie să-și schimbe gândirea în ceea ce privește părerile celor din jur. Le este recomandat să îi ignore pe cei care le spun că nu pot realiza ceva.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 septembrie 2019. Rac

Racii vor avea parte de o clasică zi de sâmbătă. Relaxare, prieteni și timp petrecut în natură. Își încarcă bateriile pentru zilele următoare.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 septembrie 2019. Leu

Nativii Leu sunt conectați foarte bine la energia planetelor. Vor avea timp să facă tot ce își propun, iar astrele presimt că hobby-urile le vor putea aduce profit.