Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Horoscopul zilei 9 ianuarie 2021. Balanțele reîntâlnesc o veche iubire, află ce se întâmplă cu Berbecii

9 ianuarie 2021 vine cu multe surprize pentru câteva semne zodiacale. Continuă să citești rândurile următoare pentru a afla ce-ți rezervă horoscopul pentru această zi.

9 ianuarie 2021 vine cu multe surprize pentru câteva semne zodiacale

Profimediaimages.ro

În acest articol jos vei regăsi toate previziunile astrologice pentru ziua de sâmbătă, 9 ianuarie 2021, pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Iată horoscopul pentru 9 ianuarie:

Pe www.a1.ro găsești horoscopul zilnic cu preziceri în dragoste, bani sau sănătate pentru fiecare zodie.

Berbec

Nativii Berbec au astăzi, 9 ianuarie 2021, o dorință foarte mare de a schimba lucrurile care nu merg cum trebuie. Poate fi vorba despre simple comportamente ori chiar decizii care au puterea să-ți modifice radical viitorul. Astrele sunt de partea ta, așa că nu mai amâna.

Taur

Întâmpini problema în sfera sentimentală și poți spune lucruri pe care să le regreți mai târziu. Poate pretențiile tale sunt exagerate și ar trebui să renunți la câteva dintre ele. În caz contrar, sunt șanse mari să ajungi singur.

Gemeni

Ai tendința de a ține ascunse toate nemulțumirile, lucru care se poate resimți din plin la finalul zilei. Încearcă să nu mai pui totul la suflet și să te stresezi pentru lucruri care nu merită atenția ta.

Rac

Gândurile tale zboară spre viitor și nu ești convins că ai luat cele mai bune decizii în ultima vreme. Dacă nu reușești să te liniștești, caută sfatul unei persoane cu experiență. Poate fi exact lucrul de care ai nevoie.

Citește și: Horoscopul zilei 10 ianuarie 2021. Racii iau decizii importante, află ce se întâmplă cu Balanțele

Leu

Vei primi mulțumiri pentru o muncă de lungă durată, iar asta îți va da energie să te ocupi de proiectele de care ai uitat. Cu toate acestea, poate puțină recreere nu ți-ar strica.

Fecioară

Astăzi ai ocazia de a întâlni oameni influenți cu care există posibilitatea să colaborezi în viitorul apropiat. Pe plan sentimental vei avea parte de o dezamăgire, însă erai pregătit/ă pentru acest deznodământ.

Balanță

Ești tot mai indecis/ă, iar insistența celor apropiați nu fac decât să te irite. Mai mult, azi s-ar putea să ai o confruntare cu o persoană care ți-a influențat viața și pe care ai rănit-o în trecut.

Scorpion

Eviți să vorbești despre sentimentele tale, dar nu mai este cazul. E timpul potrivit pentru a te descărca și a mărturisi ce te frustrează sau ce te bucură. Posibil să superi pe cineva, așa că indicat este să fii diplomat/ă.

Săgetător

Te folosește de autoritatea pe care o ai și primești mesaje de susținere. Se vede că-ți place puterea și postura de lider ți se potrivește de minune.

Capricorn

S-ar putea să te trezești într-o situația neplăcută și să fie nevoie să treci rapid la fapte. Nu ar trebui să îți fie greu, lucrurile vor devenit tot mai distractive.

Vărsător

În sfâșit, ai parte de odihna binemeritată și folosești orele libere pentru a petrece timp cu cei dragi, pe care i-ai ignorat în ultima vreme.

Pești

Poți obține orice dorești, trebuie doar să ceri. Astăzi sau în zilele următoare vei avea parte de câteva vești bune.

Recomandari