Live acumFilm: Jack Ryan - Agentul din umbra
Prime Time 20:00iUmor

HOROSCOPUL ZILEI. Aceste zodii vor primi o veste cruntă pe 26 ianuarie. Află şi tu ce îţi rezervă astrele!

HOROSCOPUL ZILEI. Ziua de 26 ianuarie nu aduce veşti bune pentru toţi nativii. Iată ce ne rezervă astrele

HOROSCOPUL ZILEI. Ziua de 26 ianuarie nu aduce veşti bune pentru toţi nativii. Iată ce ne rezervă astrele

Berbec

Eşti dornic de a te implica în mai multe treburi deodată. Selectează-ţi priorităţile, pentru că rişti să îţi risipeşti energia în acţiuni inutile sau în treburile altora. Se recomandă prudenţă şi discreţie în segmentul profesional, deoarece există conflicte mocnite. Ar fi bine să îţi rezervi momente pentru o plimbare în aer liber sau pentru un dialog amical cu cineva drag şi de încredere.

Taur

Dozează-ţi eforturile, pentru că organsimul îţi este obosit şi chiar are nevoie de îngrijiri deosebite. Pe cât posibil evita consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, deoarece există un risc crescut de erori de diagnostic şi tratament. După-amiaza te vei simţi mai bine, dar nu forţa nota. Sunt momente bune pentru a-ţi trasa un nou program cotidian.

Gemeni

O discuţie cu un prieten îţi poate oferi informaţii deosebite despre segmentul profesional în care activezi. Pe de altă parte ar fi bine să nu pleci urechea chiar la tot ce auzi, pentru că există detalii care nu îţi sunt de folos. După-amiaza, odihneşte-te acasă, printre cei dragi. Simpla lor prezentă şi câteva vorbe plăcute schimbate cu membrii familiei îţi aduc alinare şi bună dispoziţie.

Rac

Multe controverse pot apărea astăzi între tine şi colegii de serviciu. În special şefii vor căuta să te provoace pe diverse teme profesionale. Fii prudent şi pregăteşte-te bine vizavi de îndatoririle tale de la locul de muncă. Cu puţin efort şi răbdare vei depăşi totul cu bine. La modul general gândirea şi comunicarea sunt viciate. Astfel evita să aştepţi înţelegerea celorlalţi.

Leu

Este o zi în care atenţia îţi este atrasă de rezolvarea demersurilor legate de călătorii îndepărtate. Posibil să întâmpini tot soiul de obstacole, dar ai încredere că totul se va rezolva la momentul potrivit. De asemenea şi îmbogăţirea laturii educative este un domeniu care merită eforturi astăzi. Astfel, pe seara rezervă-ţi momente de lectură sau de vizionare a unor filme bune.

Fecioară

Ziua este favorabilă achitării facturilor sau altor tipuri de datorii. S-ar putea să apară neînţelegeri de la banii şi bunurile comune pe care le administrezi şi foloseşti cu partenerul de viaţă sau cei de afaceri. Nu te baza pe ajutorul acestor persoane. Chiar este posibil să plăteşti daune de pe urma lor. Spre seară, gândeşte-te la o strategie financiară favorabilă ţie.

Balanţa

Începutul săptămânii îţi aduce multe provocări din partea celorlalţi. Sunt posibile răsturnări de situaţie neaşteptate, atât în relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi în relaţiile profesionale. Există detalii vechi ale acestor relaţii, care acum revin, pentru a fi lămurite odată pentru totdeauna. Concentrează-te pe evenimentele zilei şi depune toate eforturile pentru a remedia lucrurile.

Scorpion

Multă forfota se întrezăreşte la serviciu. Se pare că undeva, cândva ai lăsat unele sarcini de lucru nefinalizate corect, iar acum trebuie remediate în regim de urgenţă. Colegii nu te susţin, ba chiar îţi pot lăsa pe umeri şi responsabilităţile lor. Selectează-ţi priorităţile şi ocupă-te numai de îndatoririle tale. Dozează-ţi eforturile, deoarece sănătatea este vulnerabilă.

Săgetător

Atenţia îţi este atrasă de relaţiile sentimentale. Atât relaţia cu persoana iubită, cât şi cea cu copiii se vor reconfigura de acum încolo. Recomandabil este să stabileşti clar anumite reguli între tine şi cei dragi. Posibilitatea de a te depărta, chiar şi pentru o vreme de cei dragi este mare. Oferă-le acestor persoane timpul şi spaţiul necesare, pentru a-şi duce traiul cum cred ei de cuviinţă.

Capricorn

Familia îţi solicita ajutorul. Fie că este vorba despre treburile gospodăreşti, fie despre planuri patrimoniale de anvergură ar fi bine să răspunzi prezent. Există riscul apariţiei discuţiilor contradictorii, pentru că tu eşti acaparat de îndatoririle socio-profesionale, iar cele domestice sunt cumva în umbră. Aranjează-ţi programul, astfel încât să le rezolvi pe toate.

Vărsător

Se recomandă prudenţă în comunicare. Este dificil astăzi să ai claritate în gânduri şi astfel şi vorbele tale vor reflecta acest lucru. Vorbeşte strictul necesar şi fereşte-te de discuţii inutile sau de a da sfaturi. Se pot ivi călătorii pe distanţe scurte, fie pentru a rezolva diverse chestiuni personale, fie profesionale. Ai grijă pe unde şi cum mergi.

Peşti

Ziua îţi aduce noutăţi în plan financiar. Posibil să primeşti bani, bunuri, cadouri neaşteptate din segmentul profesional, dintr-un loc de muncă unde lucrezi. Pe de altă parte apar şi cheltuieli deosebite pentru chestiuni personale. Poate fi vorba de achiziţionarea unor obiecte vestimentare scumpe sau de plată unor tratamente de îngrijire şi înfrumuseţare corporală.

Recomandari