Antena Căutare

Horoscopul zilei de joi, 18 octombrie 2018! O zodie primește astăzi o LOVITURĂ cumplită!

Horoscopul zilei 18/10/2018Horoscopul zilei de joi 18 octombrie nu vine cu vești tocmai bune pentru anumite zodii, care astăzi riscă să se confrunte cu niște probleme destul de delicate! Sunt și nativi cărora li se shcimbă complet viața! Ce ți-au pregătit astrele?

Horoscopul zilei de joi 18 octombrie nu vine cu vești tocmai bune pentru anumite zodii, care astăzi riscă să se confrunte cu niște probleme destul de delicate! Sunt și nativi cărora li se shcimbă complet viața! Ce ți-au pregătit astrele?

HOROSCOPUL ZILEI 18 OCTOMBRIE

Balanţele îşi fac planuri de viitor, se dovedesc a fi extrem de practici şi dispun de tot ce au nevoie pentru a face pe plac persoanei iubite.

HOROSCOPUL ZILEI 18 OCTOMBRIE

Scorpionii sunt într-o pasă numai bună pentru a-şi asuma riscuri azi. Stilul de viata activ şi programul încărcat îi vor ţine în formă, arată horoscopul.

Viaţa calmă şi confortabilă a nativilor Săgetător iese azi din ritm. Trebuie să acţioneze urgent pe unele planuri. Astrele arată că astăzi li se schimbă viața complet și pot plânge cu lacrimi amare.

Capricornii sunt înconjuraţi de prieteni, dar şi de admiratori. Totuşi, există posibilitatea să se simtă incomod alături de persoanele întâlnite.

HOROSCOPUL ZILEI 18 OCTOMBRIE

Vărsătorii au succes pe toate planurile astăzi. Au parte de o zi de milioane, iar partenerul de viaţă le pregăteşte o surpriză.

Familia este foarte importantă pentru Peşti astăzi. Apar ceva probleme şi discuţii neplăcute, cărora le vor face faţă doar cu răbdare şi înţelegere.

Nu-i uşor să fii nici în pielea Berbecilor astăzi. La locul de muncă sunt solicitaţi din mai multe direcţii, iar acasă, partenerul de viaţă se dovedeşte a fi, dintr-odată, foarte cicălitor.

Gata cu excesele dragi Tauri! Este momentul să vă reluaţi activităţile şi stilul de viaţă sănătos. Nu cred că vă este dor de tratamente sau recomandări medicale.

HOROSCOPUL ZILEI 18 OCTOMBRIE

O întâlnire importantă le poate oferi Gemenilor ocazia unui nou început. Sunt deschişi spre tot ce e nou, iar seara îi va prinde în compania persoanei iubite.

Racii simt nevoia de mai multă aventură în viaţa lor. Sunt persoane care îşi calculează fiecare mişcare, însă acum NU mai vor să se supună regulilor.

Leii sunt binedispuşi şi atrag cu uşurinţă simpatia celor din jur. Până la lăsarea serii vor reuşi să îşi facă nişte prieteni noi.

Iar Fecioarele trebuie să facă o alegere dificilă. Ca să NU regrete mai apoi ar fi bine să ceară sfatul persoanei iubite.

Femeia de diamant a zodiacului: ce semn astral strălucește cel mai tare... Horoscop zilnic 18 octombrie. Ce zodie va avea un viitor sumbru azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x