Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Horoscopul zilei de 19 august 2019. Probleme la serviciu pentru această zodie. Veți face ore suplimentare”

Zodiile de pământ stau foarte bine pe plan profesional, însă, începem cu leii care nu sunt la fel de bine aspectaţi. Ar trebui să aveţi grijă la colegii de serviciu care ar putea să vă desconsidere în faţa superiorilor. Însă în plan sentimental, am putea spune că dragostea vă bate la uşă!

Zodiile de pământ stau foarte bine pe plan profesional, însă, începem cu leii care nu sunt la fel de bine aspectaţi. Ar trebui să aveţi grijă la colegii de serviciu care ar putea să vă desconsidere în faţa superiorilor. Însă în plan sentimental, am putea spune că dragostea vă bate la uşă!

Horoscop 19 august 2019 - Berbec

S-ar putea să prețuiești înclinația către sensibilitate pe care ți-o aduce ziua de azi și să faci o alegere bună. Cei din familie au nevoie de acest moment de apropiere.

Horoscop 19 august 2019 – Taur Cei din anturaj sunt mai atenți la reacțiile tale, așa că nu e nevoie să faci ceva ca să conteze ceea ce spui, e suficient să te exprimi, respectând limitele firești.

Horoscop 19 august 2019 – Gemeni Ești atent la problemele tale, care trebuie rezolvate, dar asta nu înseamnă că nu mai observi ce fac și ce spun cei din jur, mai ales dacă își fac rău singuri.

Horoscop 19 august 2019 – Rac Deși este un lucru bun să te concentrezi pe propriile probleme, există riscul să exagerezi cu emoțiile negative și să ajungi rapid la pesimismul care nu îți face bine.

Horoscop 19 august 2019 – Leu Dacă le-ai acorda un pic mai multă atenție celor din jur, ai observa că par a fi cu capul în nori. Ai nevoie de această observație, ca să înțelegi de ce nu primești răspunsul dorit din partea lor.

Horoscop 19 august 2019 – Fecioară Ar fi bine să fii ceva mai rezervat astăzi în relațiile cu prietenii, chiar dacă simți nevoia să năvălești asupra lor cu tot felul de discuții, solicitări sau provocări.

Horoscop 19 august 2019 – Balanță Din amestecul de tendințe de azi poți alege partea bună, care te îndeamnă să fii un factor de echilibru, sau pe cea rea, care te îndeamnă la revoltă.

Horoscop 19 august 2019 – Scorpion Simți o presiune care depășește nivelul cu care ești obișnuit si cea mai mare dorință a ta este să le eliberezi de toate lucrurile care te apasă. Din păcate, nu este posibil acum.

Horoscop 19 august 2019 – Săgetător Descoperi multe lucruri pe care le-ai bănuit, dar pe care abia acum le vezi clar. Poți înțelege anumite evenimente din trecut – eventual, unele care te-au rănit.

Horoscop 19 august 2019 – Capricorn Astăzi e mai important să asculți decât să vorbești și să eviți acea convingere permanentă care te îndeamnă să ai încredere doar în ceea ce știi și crezi tu.

Horoscop 19 august 2019 – Vărsător Există riscul să pierzi timpul degeaba și să nu finalizezi mare lucru din ce ți-ai propus, doar pentru că nu îți convine ceva la locul de muncă.

Horoscop 19 august 2019 – Pești Ai tendința de a te refugia din fața unor situații care ți se par greu de acceptat. Nu sunt deloc noi și știi deja că pentru a le rezolva trebuie să le iei așa cum sunt.